Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Rejsetips af samme forfatter

The Peninsula Bangkok – luksus i verdensklasse
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

The Peninsula Bangkok – luksus i verdensklasse

Skal du til Bangkok og ønsker du at forkæle dig selv og din nærmeste, så er det 5-stjernede hotel, The Peninsula Bangkok, et oplagt valg.
Her oplever du vitterlig luksus i verdensklasse og hotellet bliver da også flittigt besøgt af både film- og rockstjerner og politikkere. Alligevel er stemningen dejlig afslappet. Hotellet ligger lige ned til Chao Phraya floden, der løber gennem Bangkok, og er så genialt indrettet, at uanset hvilket værelse du vælger, så har du udsigt til floden og Bangkoks imponerende skyline.
The Peninsular Bangkok
The Peninsular Bangkok

Værelserne er et kapitel for sig selv med alle tænkelige faciliteter. Jeg selv boede i et almindeligt twin-værelse, hvor der var et badeværelse spækket med marmor, 2 vaske, brusekabine og stort badekar og med tv, hvis man lige skal have de sidst nyheder med. Den lille entre havde skabe, en god lille bar og selvfølgelig et stativ med paraply, hvis det nu skulle regne. Selve værelset havde et lille sofasæt, et skrivebord, men bedst af alt den mest behagelige seng, hvorfra der var udsigt til Bangkoks centrum. Sikken en udsigt…ikke mindst når aftenen faldt på og lysene tændtes.

Selvfølgelig er der også alle tænkelige faciliteter, men må da lige nævne der var flere restauranter med forskellige menuer. Jeg prøvede morgen- og aftenbuffeten og WOW…hvilket overflødighedshorn af lækkerier. Her fik begrebet buffet en helt ny klang. Det var helt umuligt at nå gennem det hele. Specielt aftenbuffeten var uovertruffen. Kokke stod klar til at tilberede den valgte bøf, hummer, fisk eller andet godt du havde valgt. Der var forretter fra det meste af verden og dessertbordet kunne få enhver konditor herhjemme til at blegne.

Trænger du til ekstra forkælelse så prøv den fantastiske wellnessafdeling, eller snup en dukkert i den mere end 80 meter lang pool og slap af i en solseng med en kølig drink, som en tjener naturligvis kommer med. Du kan faktisk også komme på ½ dags kokkeskole, hvor du selv er med ude og købe ind på et lokalt marked.
Du kan sejle til og fra The Peninsular Bangkok med deres private båd-shuttle og Saphan Taksin Skytrain stationen når du også nemt.
Jeg kunne skrive meget mere, men The Peninsular Bangkok skal bare opleves og priserne er faktisk overraskende fornuftige, så de fleste kan være med.

Kommenter endelig min beskrivelse, hvis du selv har besøgt hotellet.

Mange rejsehilsner
Alan

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetippet om Bangkok

Tak for du gjorde mig opmærksom på det

18/04 2011 Alan, FDM travel Webredaktør
Hej Thomas

Tak for din kommentar og du gjorde mig opmærksom på min fejl, for du har så ganske ret,

Venlig hilsen og god dag
Alan

Rettelse

14/04 2011 Thomas
Hotellets korrekt stavede navn er Peninsula - altså uden r. Absolut et godt hotel, men virker mere troværdigt med korrekt navn.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/ferie-i-kroatien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.