Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Elefant ridning i regnskoven
Rejsetips indsendt af:
christina dolmer
8370 hadsten
29. juli 2008

Billig oplevelser brug taxa

Brug de lokale som guider, de kender stedet godt og ønsker at tjene penge, så vær ikke bange de snyder ikke en.
Abebjerget i Hua Hin
Abebjerget i Hua Hin

Brug nettet og brug de lokale til udflugter.

Vi tog afsted i januar 2008 og 16 fantastiske dage forude ventede, hvor intet var planlagt, vi ville tage en dag ad gangen og se hvad den ville indbringe.

Hjemme fra havde vi hyret en taxa over nettet til at hente os, perfetkt og 1000 bath billigere end så mange andre taxaer i lufthavnen. Rejsen var også bestilt på nettet billigt igennem fdm perfekt. Hotellet var også bestil på nettet over hua hin, meget billigere end igennem et dansk rejseburea.

Vi snakkede med en taxa chauffør hvor hun havde rundture rundt i huahin til billige penge. Det var ca halv pris iforhold til rejsebureuerne på hotellet. Vi var på elefantridning og på abebjerget.

Det gælder om at bruge nettet og søge lidt, men det betaler sig i sidste ende. Brug de lokale og brug taxa med egen guide istedet for rejsebureuerne der er dyre og man går i en flok. Brug en taxa der bestemmer du selv tempoet. Kan kun anbefale Hua Hin.

Istedt for at tage vaskepulver med på rejsen...

...brug trykt shampoo.så er du fri for at have en pose ved siden af.

Når du kører rundt i Hua Hin brug tipo, de er billigere end taxa (ca. 100 bath), ikke at det er meget, men lidt er sparet og de er sjove at køre med.

Kommentarer til rejsetips om Thailand

Ferie i Thailand

05/03 2009 Henning
Dejlige Thailand Vi skal til hua hin her den 23/3, det er et fedt sted at holde ferie, havvandet er ca. 30 grader, luften er ca 35 grader. Folk er utroligt søde og her er også gode markeder. Skal I på ture så tag nogle af de der står ved vejen med reklameskilte, det er billigt og ok, tag en tur til Broen over Kwai, heldagstur der er snorkelture, ture til sumpe, og til paladser. Få vasket jeres tøj dernede, det er meget billigt, vi gør det altid, så har vi rent tøj med hjem. Få god masage, på markedet midt i byen er der god fodmasage også billigt. God tur, nyd ferien i fulde drag. Livsnyderen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.