Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Chiang Mai

Læs mere om rejser til Chiang Mai

Chiang Mai - med privatchauffør
Rejsetips indsendt af:
Jørgen Hagedorn
Århus
13. sept. 2012

Chiang Mai - med privatchauffør

De største oplevelser på vores rejse i Thailand var vores fire dage i Chiang Mai. Da vi ankom til lufthavnen blev vi som vanligt overfaldet af de lokal taxi chauffører.
Men i baggrunden stod der en pæn, rolig ung mand, i taxiuniform, der langt fra var udfarende. Vi gik hen til ham og spurgte om han ville køre os til vores hotel. På turen til hotellet viste han os en brochure på de udflugter han kunne anbefale i lokalområdet. Vi blev enige om at han skulle være vores privatchauffør, de næste par dage. 1.000 bath pr. dag i 2008 priser plus drikkepenge.
Vi kunne godt tænke os.....

Vi kunne godt tænke os.....

Var overskriften på de næste par dage. Det blev to dage vi sent glemmer; Vi besøgte elefantfarm, hvor vi red på elefanter, kørte i oksekærre og blev sejlet på bambustømmerflåde ned af floden, hvor vores chauffør ventede på os. Vi har besøgt tigre, aber og kørt off-road car i junglen. Vi besøgte værksteder hvor kvinderne lavede små paraplyer i træ og lokale templer. Reelt var de kun vores fantasi der satte begrænsninger, havde vi et ønske, så blev vi kørt derhen.

Alle steder vi kom mødte vi glade Thai'er, men pas på chaufførerne på Tug Tug'erne, kør altid flere sammen, og vær opmærksom på at du ikke altid kommer derhen hvor du tror.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Chiang Mai

Hoteller i Chiang Mai
Rejser til Chiang Mai
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.