Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Chiang Mai

Book en flybillet hos en af vores Thailand-specialister

Vores Thailand-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Chiang Mai. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Værd at vide om flybilletter til Chiang Mai

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Chiang Mai i Thailand.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Chiang Mai tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Chiang Mai.

Prisen på en flybillet til Chiang Mai ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne på flybilletter til Chiang Mai i Thailand i kombination med fx hotel.

Kontakt os for en flybillet til Chiang Mai

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Chiang Mai, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Thailand.

Alle vores Thailand-specialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Chiang Mai, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Thailand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Chiang Mai med hotel

Når du skal købe en flybillet til Thailand, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Chiang Mai er kombineret med fx hotel, da vi har gode specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Thailand i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Chiang Mai.

Book din flybillet til Chiang Mai online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Thailand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Chiang Mai, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Thailand, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Thailand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.