Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Chiang Rai

Højt mod nord i Thailand - så højt, at Thailand næsten bliver til Myanmar eller Laos i den berømte og berygtede Gyldne Trekant, ligger Chiang Rai smukt placeret i landlige og bjergrige omgivelser. Selvom byen efterhånden har vokset sig stor, finder I her stadig en landsbyagtig charme, som for længst er forsvundet fra andre af landets storbyer.

Landsbycharme i bjergrige omgivelser

Lokale markeder i og omkring Chianf Rai

Chiang Rai er let tilgængelig

Du kan sagtens udforske Chiang Rai til fods eller på cykel. Du vil opleve en overskuelig by der tilbyder sig med hyggelige og gode restauranter, små lokale markeder og mulighed for at komme helt tæt på nogle af de mange forskellige bjergstammer, som gennem tiden er indvandret fra nabolandene.
Tømmerflådesejlads tæt på Chiang Rai

Aktiviteter fra Chiang Rai

Chiang Rai er ideel, hvis du ønsker at opleve trekking i bjerge og skove, tømmerflådesejlads på floder, elefanttrekking eller besøg ved Thailand nordlige grænse, som dannes af floden Ruak og den mægtige Mekongflod, der adskiller Myanmar, Laos og Thailand. Et ophold i Chiang Rai emmer af eventyr, charme og mystik.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/mexico/mexico-city/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.