Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: Bangkok – Kanchanaburi (ca. 32 km)
  • Dag 2: Kanchanaburi (ca. 45 km)
  • Dag 3: Kanchanaburi – Hell Fire Pass – Bangkok (ca. 25 km)

Rejsen inkluderer:

  • Transport fra/til Bangkok
  • 2 nætter på hotel
  • Besøg ved River Kwai, broen og museum, templer samt Hellfire pass,
  • Måltider: 2 x morgenmad, 3 frokoster og 2 middage

Læs mere om

Rundrejse med lokal guide

Cykeltur ved River Kwai

3 dages cykeltur ved River Kwai

3 dages cykling i fascinerende omgivelser og smuk natur i Kanchanaburi-provinsen, hvor vi kommer tæt på de lokale beboere. Oplev broen over River Kwai, krigsmuseet. Få en tur med ”Dødens jernbane” og se Hell Firepasset. Kør ad stile landeveje, besøg landsbyer, dale og jungleskove med huler og vandfald samt teaktræsplantager. Tag en velfortjent dukkert og nyd den unikke flora og fauna helt tæt på. Cykelturen er på ca. 105 km over 3 dage, tempoet er roligt så alle kan deltage.
Fra 3.175 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 2 nætter inkl. programførte måltider og udflugter.

Mere information om cykelturen

Dag 1
Dag 1

Bangkok – Kanchanaburi (ca. 32 km)

Tidlig morgen er der afgang fra jeres hotel i Bangkok. Vi kører vestpå til den frodige Kanchanaburi- provins, hvor vi starter dagen med besøg ved den berømte bro over River Kwai, krigsmuseet og kirkegården.

Efter en togtur med ”Dødens jernbane” starter cykelturen ad stille landeveje mod Prsat Munag Sing. Vi kører gennem landsbyer, teaktræsplantager og stopper jævnligt når øjet fanger noget spændende.

Vi fortsætter gennem gammelt khmer-territorium og den historiske nationalpark og nyder den konstant skiftende udsigt. Cyklerne pakkes ned for i dag og vi bliver kørt til vores hotel ved flodbredden. Frokost og middag er inkl.
Dag 2
Dag 2

Kanchanaburi (ca. 45 km)

I dag skal vi for alvor ud i naturen. Efter morgenmaden starter vi stille og roligt i fladt terræn i en blanding af jordveje og asfalt. Ruten bliver efterhånden mere kuperet, men ikke mere end, at alle kan være med. Turen byder på nogle fabelagtige udsigtspunkter, og bringer os gennem dale, mellem marker og ind i jungleskov.

Midt på eftermiddagen ankommer vi til vores hotel, og resten af dagen er til fri disposition. Tag en fortjent dukkert i hotellets pool eller nyd måske en dejlig sejltur på floden (ikke inkl.). Morgenmad, frokost og middag er inkl.
Dag 3
Dag 3

Kanchanaburi – Hell Fire Pass – Bangkok (ca. 25 km)

Dagens cykeltur er hovedsagelig ned ad bakke. Her gælder det om at holde farten nede og nyde den smukke udsigt, mens vi cykler gennem junglen og langs en lille biflod, som leder ud i Kwai Noi-floden.

Efter endt cykeltur besøger vi Hell Fire Pass, hvor allierede krigsfanger under 2. verdenskrig blev tvunget til slavearbejde med opbygningen af jernbanen fra Thailand til Burma, det nuværende Myanmar. Vi spiser frokost, og efterfølgende går turen tilbage til Bangkok efter nogle uforglemmelige dage i naturen. Morgenmad og frokost er inkl.

Start nu! Det er let at bestille Cykeltur ved River Kwai


3 dages cykeltur ved River Kwai
Fra 3.175 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 2 nætter inkl. programførte måltider og udflugter.

Priser 2016

Afgange: Mandag

Antal deltagere: Minimum 2

Pris pr. person fra:
Dobbeltværelse: 3.175 kr.  
Enkeltværelse: 3.785 kr.
Barn*: 3.075 kr.

* 14-17 år.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Find flere rejser til Thailand

Se liste med alle ferieboliger i Thailand
Se alle ferieboliger på kort over Thailand
Læs mere om Thailand
Denne side er udskrevet d. 27. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/rundrejse/sommerferie-i-canada-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.