Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: Fra det moderne Bangkok til det historiske Ayutthaya
  • Dag 2: Khao Yai National Park med natsafari
  • Dag 3: Vandring i Khao Yai National Park

Læs mere om

Rundrejse med lokal guide

Det autentiske Thailand

3 dages rundtur

Under overfladen af det moderne Thailand lever traditionerne og de ældgamle myter stadig og venter på at blive genopdaget. Oplev det autentiske Thailand på en tur tilbage i tiden. Til fods, på cykel og i minibus giver denne tur jer en spændende introduktion til Thailands rige kultur og smukke natur.
Fra 2.880 kr.

Information om Det autentiske Thailand

Dag 1
Dag 1

Fra det moderne Bangkok til det historiske Ayutthaya

I bliver afhentet på jeres hotel i Bangkok og herefter starter turen tilbage til Thailand i det 18. århundrede. Turen går østpå og Siams gamle hovedstad Ayutthaya. I oplever den fascinerende ruinby på cykel og kommer helt tæt på de majestætiske templer og pagoder. I besøger det lokale flydende og farverige marked og oplever traditionelt thailandsk teater.

Turen fortsætter ind i landet til Thai-Yuan Culture Centre, hvor I får mulighed for at se de klassiske boliger bygget på pæle. Dagen sluttes med en skøn middag akkompagneret af klassisk Salaw-Saw- Seung musik og dans. Efter en spændende dag køres I nu til hotellet.
Frokost og middag er inkluderet.
Dag 2
Dag 2

Khao Yai National Park med natsafari

Efter morgenmaden starter dagen stille og roligt med et besøg på et væveværksted, hvor kvinderne væver landets historie ind i smukke tekstiler. I besøger den 20 karat gyldne Buddha, og legenderne fortsætter med Crying Pillar, fødslen af en religion, Sao Hai. Efter frokost besøger I et lokalt marked, før turen fortsætter ind i Khao Yai National Park.

Nationalparken er tæt tropisk jungle, og her får I et fabelagtigt indblik i en skøn natur med imponerende vandfald, eksotiske planter og blomster. Efter en hurtig middag på hotellet fortsætter oplevelserne med en times natlig jeep-kørsel i skoven med mulighed for at se vildsvin, rådyr og måske små elefanter. Midt på aftenen returnerer I til hotellet.
Morgenmad, frokost og middag er inkluderet.
Dag 3
Dag 3

Vandring i Khao Yai National Park

I dag kommer I helt tæt på junglen på en guidet vandretur, der tager jer gennem underskoven i nationalparken, en af de største monsoon-skove i Asien. Luften er fugtig og næsen fyldes af lugten af frisk jungle, mens ørene fyldes af lyden fra livet i skoven. Her findes aber, rådyr, et rigt fugleliv, og hvis I er heldige, de små malaysiske bjørne. Efter en uforglemmelig vandretur slutter turen med transport tilbage til storbyjunglen i Bangkok.
Morgenmad og frokost er inkluderet.

Start nu! Det er let at bestille Det autentiske Thailand


3 dages rundtur
Fra 2.880 kr.

Priser 2015/16

Priseksempler pr. person i:

Dbl.vær.: 2.880 kr.
Enk.vær.: 3.680 kr.
Barn*: 1.465 kr.

* 1 barn 2-11 år i værelse med 2 voksne

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Find flere rejser til Thailand

Se liste med alle ferieboliger i Thailand
Se alle ferieboliger på kort over Thailand
Læs mere om Thailand
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.