Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Rejsetips indsendt af:
Niels Tarliong
ugerløse
14. jan. 2011

Andre markeder i Hua Hin

Lige lidt nord vest for jernbaneoverskæringen er der et stort lokalt marked, hvor man kan købe varer for meget små penge. jeg mener det er hver tirsdag.
En gang om året er der food festival i den sydlige del af Hua Hin, det er placeret ud til hovedvejen mod syd, og mange af hotellerne viser her hvad de formår. dansk wienerbrød er en af tingene, det har ikke meget med wienerbrød at gøre, til gengæld er man mæt, når man går hjem, for der er meget at vælge imellem.

Skyd med skarpladt

Hver søndag kan man leje en pistol ude på skydebanen, det er politibetjentnes personlige pistoler man lejer, men man betaler også for patronerne.

Gæstehus ud over det sædvanlige

Pattana guesthouse, the little woodhouse.
Hvis du ikke er til fjernsyn, men til et gæste hus der emmer af thai atmosfære og hollandsk effektivt ledet, er dette stedet.
Fuldstændigt roligt alle ure går præcist, alt virker, vandet i alle de små fiskebassiner skiftes en gang om ugen, osv. morgenmad kan købes.

Jeg kan kun anbefale det.
p.s. der er et beskyttende genfærd der går igen hver aften omkring klokke 22, jeg har følt og set det flere gange. helt harmløst, andre gæster har uden min viden også oplevet det.

Seværdigheder
Markeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.