Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Spis billigt i Hua Hin

  (Bedømt af 6 personer)
  25.10.11: Hanne Markussen
  På Soi 94 i Hua hin er der mange billige spiserestauranter, og på samme vej ligger et dejligt hotel Amara inn Resort, der er bare så hyggeligt, det er små rækkehuse med lille køkken, priserne ligger fra 18000 bath for en hel måned, der er mulighed for selv at vaske sit tøj der er 3 vaskemaskiner til rådighed, hotellet er velegnet til folk der bare vil ned og slappe af - der bor mange danskere på hotellet om vinteren, folk kommer igen år efter år, der findes et disponibelt rum man kan sætte sine ting ind i, så kan man hente det når man året efter kommer igen, nogle har købt cykler, de koster næsten ingenting dernede.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Rejsetips af samme forfatter

 • pas på taxa priser i Bangkok

  (Bedømt af 4 personer)
  14.02.12: helle hoffmeyer
  hvis du flyver til bangkok og skal videre er det er god ide at finde en taxa i ankomstbyen og booke hjemmefra pr mail. normal taxa fra lufthavnen ca kr 500 til hua hin, ved booking hos ankomstby taxa ca kr kr 340 .
  Se hele rejsetippet
Book selv fly/hotel TRANSFER
Rejsetips indsendt af:
helle hoffmeyer
faxe
3. nov. 2011

Book selv fly/hotel TRANSFER

book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
besøg rays place. 2 gange pr uge jamsession. mange musikere fra hele verden kommer der og spiller , hvis de har lyst. både jazz og gamle slagere. smadder hyggeligt og billigt. hos loulou spiller de samme musikere og også lokale bands , een gang pr uge. desværre er der ikke plads til at danse, men nyd musikken.

tag det lokale tog fra banegården hver dag kl 12 til khiri khan kr. 3.60 retur, men tag bussen hjem afgang hver time ca bath 60 . togturen tar ca 2 timer og er en oplevelse, rigtig lokal. gammelt fly museum, tempel, park med ikke agrasive aber en rigtig hyggelig by , gode restauranter til meget billige penge evt overnatning ca kr 250 pr dobbeltværelse. et MUST når vi er i huahin
mvh. helle hoffmeyer, faxe

(Billede tilføjet af FDM travel)

Transport
Taxi

Kommentarer til rejsetippet om Hua Hin

Vedrørende taxa fra Bangkok

26/11 2012 Janet Nielsen
Er der nogen som kender til, hvordan man får booket taxien hjemmefra?
Jeg skal derned midt i januar.

vedr. taxa fra bangkok

27/09 2012 Christina
Booker du taxa hjemmefra?? og hvordan?
Skal derned i december...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.