Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hua Hin i Thailand
Rejsetips indsendt af:
Jan L
Lundby
12. nov. 2007

Hua Hin i Thailand

Vores første rejse til Thailand gik til Hua Hin. Det bliver ikke den sidste....

Venligt folkefærd

Alt overgik vores vildeste forventninger,især det utroligt venlige folkefærd. Lige fra den lille tuk tuk chauffør til hotellets direktør.. altid hjælpsom og smilende. Stranden og vandet,selv i deres regntid,en behagelig fornemmelse.

Følelsen af at man sagtens kunne færdes i hele byen på alle tider af døgnet,gjorde oplevelsen endnu større. Turen til Elephant Village står som noget helt specielt. Det at ride på disse store dyr,og opleve den anden side af Hua Hin,bjerge og natur,var helt unikt Besøg på restauranter med utroligt lækker mad til billige penge,samt at opleve ægte Thailandsk danseshow, med alle deres kostumer,hvor en hel historie bliver fortalt...
På markeder fandt vi det utroligt rart at de sælgende respektere et høfligt nej tak.

Vi må besøge Hua Hin igen...... vi kunne slet ikke få nok...!

Kommentarer til rejsetips om Hua Hin

Vores første Thailands besøg.

09/10 2008 Bodil Worm Andersen
Vores første rejse til Thailand, var også Hua Hin, hvor vi dengang i 1998 boede på Blue Wave. Dejlig strand, hvor vi sejlede ture rundt til abebjerget, med nogle meget venlige og smilende mennesker allevegne, elefant trekking oma. En stor oplevelse var et par dages tur til "Broen over floden Kwai" og kørsel tidlig morgen med "Dødens jernbane" museum og sejllads på floden med ophold på et skønt sted, hvor vi havde egen pool med udsigt til de blå bjerge. Bangkoks templer er et "MUST" og det flydende marked, ja og jeg kan jo ikke huske det hele, men det medførte flere rejser til Thailand, bla. Krabi og Phi Phi øerne, alle vegne skønne fiske restauranter beliggende på vandet, med besøg på bla. Koh Lanta. Thailand er fantastisk, det er jo dejligt at FDM har så mange øer man kan besøge. MVH. Bodil Og Bruno
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/irland/dublin/dublin-storby-blandet-med-smuk-natur-mmmmmhh.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.