Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Rejsetips indsendt af:
Bente Christensen
Nørresundby
25. marts 2011

Hua Hin og Phuket - Varmt men meget vind.

Hua Hin har en god tilpas temperatur i jannuar. Men der er meget vind ved stranden, og ikke så god/venlig en strand. Lidt syd for byen ved abebjerget, ligger en lille fiskerby.
Her er der fin strand og sengestole til halv pris af andre steder i Thailand. Man kan også her med fordel købe ved sælgerne på stranden, alt fra T shirt og skjorter og små håndlavede koste.(ikke til at undvære). Man har også en god fornemmelse af at de lokale sælgere her er ærlige, og de små penge vi giver for varerne falder helt sikkert på et tørt sted.

Det er det mest positive vi oplevede i Hua Hin.
Vi tog videre til Phuket, hvor vi er bedre kendt. Her er varmere, men en rigtig god strand, ved Kata helt børnevenlig. Her kommer vi helt sikkert igen.
Vi køber vores billet igennem FDM, og tager ellers afsted på egen hånd. Kan bestemt godt anbefales.

Koh Samet

I år startede vores ferie med 4 dage på Koh Samet. Vi havde bestilt hotel igennem FDM, da der ikke er mange muligheder på øen.
4 dage er nok, til at se det. Det er meget (i vores øjne) fatigt der. Der er snavset og ikke mange muligheder for handel. Der findes ikke nogen bank, men en skole og politistation. Sælgerne kommer hver dag med færgen, og går rundt og sælger mad/frugt som de bærer rundt på.
En Ø som er et besøg værd, men et par dage er rigeligt.

B. Christensen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/elafonissi-kretas-flotteste-strand-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.