Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

I Indiana jones's fodspor nær Hua Hin
Rejsetips indsendt af:
Christian
Holbæk
27. sept. 2011

I Indiana jones's fodspor nær Hua Hin

Skal du til Hua Hin, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse. Ca. en times kørsel syd for Hua Hin ligger naturområdet: Sam Roi Yod.
Herfra skal du via båd sejle en halv time ud til et område af naturparken, hvor du kun kan komme til via vandsiden. Herefter går turen (med guide selvfølgelig) op ad en stenet skovsti på en bjergside ca. 600 meter oppe over havoverfladen. Undervejs skal du selvfølgeligt nyde udsigten. Så går turen ellers ind i grotter og huler i bjerget, hvor du ser lianer, træer, der vokser på klippeskråningerne og meget andet. Ved turens højdepunkt slutter du af med, at gå imod en grotteåbning, hvor der stråler kraftigt gult lys ud fra.

Åbningen er vel 2-3 meter høj og 2 meter bred. Når du passerer åbninngen møder du et nærmest drømmesyn af en "guld"-pavillion, der er opført på en lille bakketop i hulen. Lyset opstår, da der er åbent til solen - og lyset rammer taget på pavillionen og kaster det i alle retninger.

Så har du mod på en rask trekkingtur - så snyd ikke dig selv for at se lyset.

Kommentarer til rejsetippet om Hua Hin

herlig oplevelse

21/02 2013 brian devantie
herlig tur, vi er lige kommet hjem efter 14 dage, de 3 dage I Bangkok, 6 dage i hua hin og 2 overnatninger i teltcamp ved floden Riwer Kwai, tog med toget over broen med mere, skøn oplevelse

Hua Hin

21/02 2013 Michael Christensen
Der er masser af "turistfælder" i Thailand/Hua Hin, vi har været derude 3 gange sammenlagt 3 måneder, og har hver gang selv lejet bil ( er meget billigt ), det gør at vi kan komme rundt og opleve andet end det der er lavet for turisterne.

Snyd ikke jer selv for en tur til Pala U Waterfall, fantastisk tur hvor man går op langs med vandfaldet, er man heldig kan man både se vilde aber og elefanter.

Snyd heller ikke jer selv for en tur til Kaeng Krachan National Park. Parken ligger på grænsen ind til Myanmar. Vi kørte derud, lejede en Ranger, dvs. der tog 3 med på turen, de kørte os i en åben pick up ud i parken hvor de fandt vilde elefanter med unger, som badede i et af vandhullerne :-) mener at kan huske at vi ikke betalte mere end 100 danske kroner for det hele ( for 5 personer ).

Den "lokale strand" som vi kalder den i Hua Hin er absolut også et besøg værd. Den ligger efter abe bjerget ( Khao Takiap ). her koster 2 Singhe og 3 sodavand serveret på stranden 18 kroner. 1 times massage under palmerne på stranden koster 300 bath:-)

Sidst men ikke mindst vil jeg anbefale et besøg på restaurent Moon Smile i Hua Hin ( ligger ved det lille marked ), fantastisk smilende betjening og Hot Lips laver det lækreste Thai mad....

En fantastisk oplevelse

21/02 2013 Heidi S
Har selv været i Sam Roi Yod sidste år 2012, det er en helt fantastisk tur, vi havde dog ingen guide, men mine forældre som har været der mange gange. Jeg ville bare lige skrive at vi havde vores næsten 4 årige datter med, som gik hele turen op og ned. (dog sad hun lidt på skulderne af sin far også). Så for folk med børn, de vil også synes det er en rigtig god tur. Der kan købes vand og kolde klude på vej derop/ned og når man er nede i grotten.

Flodmarked i Bangkok

22/09 2012 Gert Nielsen
Hvis I kommer til Thailand må I ikke snyde jer selv for en tur til flodmarkedet.Det er en stor oplevelse, hvor man kan sejle op af floden og kan se hvordan befolkningen bor langs med floden i deres huse, som står på pæle ude i vandet. Og hvor man ender med at være inde i centrum af det flydende marked,i et kæmpe virvar af både og mennesker. En oplevelse værd.

tur til hua hin

02/10 2011 Inga Strand
det er et rigtigt godt rejsetip,som lyder spændende


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.