FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Nishaville Resort & Spa

En oase af fred og ro på en af Thailands mest uberørte strande.

Forestil jer et dejlig hideaway-resort, og en øde strand ved det beroligende og varme tropiske hav i Siam-bugten. En oase af skønhed og fred i læ af kokospalmer og Casuarina træer, langt fra menneskemængden, men stadig inden for rækkevidde af både Bangkok og Hua Hin.

Information om Nishaville Resort & Spa

The Beachlounge
The Beachlounge
The Clubhouse
The Clubhouse
Seabreeze Restaurant
Seabreeze Restaurant

Designet i en frisk og levende stil med åben arkitektur, lyst interiør og skyggefulde terrasser, er Nishavilles friske og luftige suiter og villaer perfekt designet til livet i troperne.

En del af Unique Collection of Hotels & Resorts


Nishaville Resort ligger  i Prachuap Khiri Khan omgivet af nationalparken Wannakorn, uberørt strand og den lille fiskerby Huay Yang , ca. 4 timers kørsel syd for Bangkok eller omkring 1 time fra badebyen Hua Hin. 

Her kan I glemme alt om hverdagen og selv bestemme om dagen skal gå med at dase på stranden, eller med spændende aktiviteter som cykling, kajaksejlads eller vandring i den smukke natur. 

Kun en times kørsel fra hotellet kan I gå på opdagelse i en af Thailands smukekste nationalparker, Sam Rod Yoi, kendt for fascinerende drypstenshuler og ikke mindst vandfaldet Pala-U.

Hotellet
Ligger direkte ned til sandstranden og byder på en dejlig restaurant, strandlounge med bar, swimminpool, firnesscenter, Spa og en lille butik.

Suiter og villaer
56 store suiter og villaer med et eller to værelser og egen terrasse, er smukt indrettet i lyse farver, alle moderne facilieter inkl. køkken, kaffe- og tefaciliteter, køleskab og wifi.

Nyd dette skønne sted på en dejlig ferie, evt. i kombination med et par dage i Bangkok og/eller Hua Hin.
 

Garden Suite, 1 værelses

Suite på ca. 100 m2 med ét soveværelse, køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi.

Garden Suite, 2 værelses

Suite på ca. 120 m2 med to soveværelser, køkken, stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi.

Sand Villa, 1 værelses

Vila på ca. 123 m2 med ét soveværelse, køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi.

Sand Villa, 2 værelses

Vila på ca. 130 m2 med to soveværelser, køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi.

Find flere rejser til Hua Hin

Se liste med udvalgte hoteller i Hua Hin
Se hoteller på kort over Hua Hin
Læs mere om Hua Hin
Garden Suite, 1 værelses
Garden Suite, 1 værelses
Garden Suite, 2 værelses
Garden Suite, 2 værelses
Sand Villa, 1 værelses
Sand Villa, 1 værelses
Sand Villa, 2 værelses
Sand Villa, 2 værelses
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/stroemforsyningen-i-new-zealand-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.