Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Spis billigt i Hua Hin
Rejsetips indsendt af:
Hanne Markussen
Frederikshavn
25. okt. 2011

Spis billigt i Hua Hin

På Soi 94 i Hua hin er der mange billige spiserestauranter, og på samme vej ligger et dejligt hotel Amara inn Resort, der er bare så hyggeligt.
Det er små rækkehuse med lille køkken, priserne ligger fra 18000 bath for en hel måned. Der er mulighed for selv at vaske sit tøj der er 3 vaskemaskiner til rådighed, hotellet er velegnet til folk der bare vil ned og slappe af.
Der bor mange danskere på hotellet om vinteren, folk kommer igen år efter år, der findes et disponibelt rum man kan sætte sine ting ind i, så kan man hente det når man året efter kommer igen, nogle har købt cykler, de koster næsten ingenting dernede.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Restauranter
Thai køkkener

Kommentarer til rejsetippet om Hua Hin

Afslapning

19/09 2012 Charlotte Pedersen
Vi har også boet på Amara i 14 dage. Det var et dejligt fredeligt sted. Fra januar til marts er det et "fastligger sted" for mange "ældre" mennesker, ikke kun danskere. De kommer år efter år og har deres ting opbevaret i et rum, som hotellet stiller til rådighed. Vi var der de første uger af marts, der var stille og roligt, og en dejlig lille pool. Vi fik morgenmad på hotellet hver dag, og spiste de resterende måltider i alle de små gadekøkkener, som er overalt. Det er utroligt lækker mad. Og så koster det ca 5-8 kr pr pers. På Amara er der er både en ny og en gammel afdeling, så der er noget for en hver smag. Og priserne variere også alt efter hvilket værelse du vil have. Der er 2 computere til fri afbenyttelse døgnet rundt. Vi kommer helt sikkert tilbage..;o)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forlystelsesparker/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.