Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hua Hin

 • Sød og rar befolkning og lækker mad.

  (Bedømt af 1 person)
  24.10.13: Ingelise Sørensen
  Vi var i Hua Hin og Thailand for første gang sommeren 2012. Dette var en af de bedste ferier til dato. Vi tog afsted med det formål at slappe af og se lidt på de attraktioner Hua Hin og omegn kunne byde på.
  Se hele rejsetippet
 • 14 Skønne dage i Thailand

  (Bedømt af 8 personer)
  28.04.12: Peter Nielsen
  Vi startede vores rejse fra Kastrup, og eftr en lang flyvetur på 11 timer landede vi så i Bangkok, her blev vi indkvarteret på Hotel Ramada, og vi havde et par dejlige quder i Thailandske Tum Tum og danske Simon Franch,vi oplevede så bangkok i de næste tre dage, hvorefter rejsen fortsatte nordpå , til den gyldne trekant, første nat fra Bangkok foregik turen med tog, hvor vi sov i firemands kupeer, om vi sov eller ikke i toget, må enhver afgøre med sig selv, men det var en oplevelse, vi ikke gerne ville være foruden, den gyldne trekant er et helt kapitel for sig selv, masse af oplevelser og masse af indtryk, som man så kan bearbejde når man er kommet hjem, og er faldet lidt til ro ovenpå alt det vi har oplevet, vores venner herhjemme sagde før vi tog afsted, hvor kan i vove det, vi kan en smule engelsk, og så er vores alder henholdsvis konen 72 og manden 77, men man skal kaste sig ud i det ,hvis man vil opleve noget her i verden, og vi lever efter mottoet du kan hvad du vil.???
  Se hele rejsetippet
 • Book selv fly/hotel TRANSFER

  (Bedømt af 5 personer)
  03.11.11: helle hoffmeyer
  book din taxa fra hua hin til at hente dig i bangkok, du betaler ca 1800 bath i stedet for 5000 .
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hua Hin

Thailand - Hua Hin
Rejsetips indsendt af:
Steen
Gråsten
23. april 2007

Thailand - Hua Hin

Hua Hin er en dejlig by, med rigtig Thailansk atmosfære, hvor man kan opleve den lokale befolkning og deres gøremål og afstressede hverdag.

Spændende udflugtsmuligheder

Thaierne er et smilende og venligt folkefærd. I Hua hin er der rigtig mange gode restauranter der servere rigtig god mad både fisk og andet godt og det til priser der i vores øjne er fantasipriser eller rettere sagt meget meget billigt. ( fra 15,oo kr og opad pr. person incl øl/vand).

Her kan man også lokal leje en minnibus med chauffør og guide, og tage en heldags tur til broen over floden river kwai køre en tur med dødens jernbane. Se det flydende marked i nærheden af bangkok hvortil man bliver sejlet i longtail både, opleve og se et træskærer værksted hvor de udskærer alt fra store elefanter, buddafigurer, møbler og kæmpestore billeder alt udskåret i træ. Se tiger templet hvor man kan komme helt hen og klappe de levende tigere. Vi startede på turen kl 7 om morgenen og var tilbage i hua hin kl 21.30 om aftenen alt dette incl. frokost, vand og bananer kostede for 4 personer 1100 dkr. det er da billigt. vores helt egen tur hvor vi ikke skulle vente på 40-50 andre i en stor turist bus.

Hua Hin er et besøg værd.

Seværdigheder
Udflugter

Kommentarer til rejsetips om Hua Hin

Accessible Hua Hin

28/04 2010 Jan van der Linde
Jeg er i en weelchair. Jeg rejser to gange om året til Hua Hin, altid med min kone. Ønsker du at vide mere om Hua Hin? Søger oplysninger om kørestol tilgængelighed. Tag et kig på min Weblog. Her kan du finde min experieneces i og omkring Hua Hin.

Endnu en kørestolsbruger

21/03 2010 Brian Jensen
Jeg kan kun give ret i at Hua Hin er et godt sted for kørestolsbruger. Jeg har været i Hua Hin 2 gange, første gang for et år siden i en måned, og blev så begejstret for stedet at jeg tog derud 4 måneder i vinteren 2009/2010. Jeg er permanent kørestolsbruger men har ingen problemer med at klare mig selv i byen. Thaierne er altid villige til at give en hjælpende hånd hvis der f.eks er en høj kantsten eller nogle trappetrin. Efter min mening er det nemmere at klare sig som kørestolabruger i Hua Hin end på feriesteder i sydeuropa.

Thailand og Hua Hin med kørestol

07/01 2010 Ole Hallager Hansen
Vi skal afsted til Hua Hin for 6. gang i januar md og selv om min kone er kørestolsbruger ser vi det ikke som noget problem for os. Dette er på grund af at Thailænderene altid er så ufattelig hjælpsomme over for os. Man skal da selfølgelig da selv spørge om hoteller der er kørestolsegnede. Men når dette er klaret så er det bare om at komme afsted. Næsten alt kan lade sig gøre . Vi har kontakt med et lille rejsebearu som er enormt gode til at lave ture for kørestolsbrugere, måske fordi at den ene part i bearuet er kørestolsbruger periodevis. Vi har redet på elefante og klappet tigere samt sejlet på river kwai floden og alt dette kan bl.a. lade sig gøre på grund af thaierene utrolige hjælpsomhed. Så lad ikke en kørestol være den eneste grund til at du ikke kommer afsted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hua Hin

Hoteller i Hua Hin
Rejser til Hua Hin
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.