Tilbud

Prisen inkluderer

  • 7 nætters ophold i Breeze Villa inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

  • Flybillet
  • transport i Thailand
Vi hjælper gerne med at arrangere jeres flybilletter til Bangkok, samt transport til Nishaville Resort og retur.

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Familieferie, en oase af fred og ro på en af Thailands uberørte strande

Nishaville Resort & Spa

Forestil jer familien samlet på et dejligt hideaway resort på en øde strand ved det beroligende og varme tropiske hav i Siam-bugten. En oase af skønhed i læ af kokospalmer og Casuarina træer, et perfekt feriested for den store eller lille familie, langt fra menneskemængden, men stadig inden for rækkevidde af både Bangkok og Hua Hin.
Fx 3.875 kr.

pr. person ved 6 personer i Breeze Villa med 3 soveværelser i 7 nætter inkl. morgenmad

The Beachlounge
The Beachlounge
The Clubhouse
The Clubhouse
Seabreeze Restaurant
Seabreeze Restaurant
Garden Suite
Garden Suite
Sand Villa
Sand Villa
Breeze Villa
Breeze Villa
Beachfront Pool Villa
Beachfront Pool Villa

Designet i en frisk og levende stil med åben arkitektur, lyst interiør og skyggefulde terrasser er Nishavilles friske og luftige suiter og villaer perfekt designet til livet i troperne, hvad enten i er to en lille famile eller samler flere generationer til en skøn familieferie.

En del af Unique Collection of Hotels & Resorts


Nishaville Resort ligger i Prachuap Khiri Khan omgivet af nationalparken Wannakorn, uberørt strand og den lille fiskerby Huay Yang, ca. 4 timers kørsel syd for Bangkok eller omkring 1 time fra badebyen Hua Hin. Her kan I glemme alt om hverdagen og selv bestemme, om dagen skal gå med at dase på stranden eller med spændende aktiviteter som cykling, kajaksejlads eller vandring i den smukke natur. 

Hotellet
Ligger direkte ned til sandstranden og har en dejlig restaurant, strandlounge med bar, swimmingpool, firnesscenter, en lille butik og eget spa.

Suiter og villaer
56 store suiter og villaer med et, to  eller tre værelser og egen terrasse, smukt indrettet i lyse farver, alle moderne faciltieter inkl. køkken, kaffe- og tefaciliteter, køleskab og wifi.

Garden Suite - 1 værelses
Suite på ca. 100 m2 med et soveværelse, køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i Tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi. Plads til max. 3 personer.

Garden Suite - 2 værelses
Suite på ca. 120 m2 med to soveværelser, køkken, stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i Tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- oo tefaciliteter samt gratis wifi. Plads til max. 3 personer.

Sand Villa - 1 værelses
Villa på ca. 123 m3 med et soveværelse, , køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i Tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi. Plads til max. 3 personer

Sand Villa - 2 værelses
Villa på ca. 133 m3 med to soveværelser, køkken og stue med spiseområde. Egen terrasse med have. Her får i Tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi. Plads til max. 3 personer

Breeze Villa - 3 værelses
Med 3 store soveværelser og en rummelig åben stue med spisestue , er Breeze villaen perfekt til den store familie. Nyd en uforstyrret udsigt over havet, mens I nyder livert i de udendørs sofaer på den L-formede terrasse eller med afsalpning i jeres private jacuzzi. Her får i Tv, telefon, køleskab, safe, kaffe- og tefaciliteter samt gratis wifi og jacuzzi. ca. 162 m2 med plads til max. 6 personer.

Beachfront Pool Villa - 3 værelses
Beachfront Pool Villas ligger direkte på stranden med uhindret udsigt over havet . Villaen er i to etager med 3 soveværelser for op til seks personer . Det store soveværelse er placeret på 2. sal og har sit egen private badeværelse, mens de to ekstra soveværelser og to badeværelser med bruser er placeret i stueetagen . Villaerne er udstyret med et komplet køkken , spisestue , opholdsstue, privat swimmingpool, og udendørs spiseplads . ca 147 m2 med plads til max 6 personer.

Vejen til paradis
Nishaville kan nås med bil fra Bangkok på ca. 4 timer, eller en lille time fra Hua Hin. Vi hjælper gerne med at arrangere transporten.
Det er også muligt at tage turen fra Bangkok i tog til Prachuap Khiri Khan, en tur på ca. 6 timer.

Aktiviteter og sightseeing
Hotellet har et bredt udvalg af faciliteter og hjælper jer med at arrangere fx

  • Cykeltture
  • Bådture
  • Kajaksejlads
  • Snorkling / dykning
  • Volleyball
Sam Rod Yoi Nationalparken
Kun en times kørsel fra hotellet kan I gå på opdagelse i en af Thailands smukkeste nationalparker, Sam Rod Yoi, kendt for fascinerende drypstenshuler og ikke mindst vandfaldet Pala-U.

Baan Huay Yang
Velkommen til denne lille fiskerby med dens cirka 3000 glade smilende indbyggere. Her vil I opleve det landlige , afslappede og charmerende liv i det oprindelige Thailand, og blive mødt med et stort smil.

Koh Jaan og Wanakorn National Park
Øen Koh Jaan Island, består faktisk af to øer, Koh Jaan (den største) og Koh Tai See (den mindste). Mellem øerne er der en lagune med en hvid sandstrand, som er et godt sted for snorkling, dykning og svømning. Øerne ligger cirka seks kilometer fra kysten og tage omkring 30 minutter at nå med båd fra Huay Yang landsby. Generelt er den bedste tid til snorkling og dykning i Thailand er i løbet af november-april, når vandet er mest klart. Fra maj til oktober kan I forvente samme temperaturer, men her kan havet være uroligt. Øerne ligger i Hat Wanakorn National Park i Tab Sakae distriktet i Prachuap Khiri Khan Province. Nationalparken ligger lige ved siden Nishaville.  Den kystnære park strækker sig fra bjergene i Tennessarim til vandet i Siam bugten, og byder på et rigt dyreliv og smukke udsigtspunkter.

Nyd dette skønne området  alene eller i kombination med Bangkok og Hua Hin.

Start nu! Det er let at bestille Nishaville Resort & Spa


Familieferie, en oase af fred og ro på en af Thailands uberørte strande
Fx 3.875 kr.

Prisen er pr. person ved 6 personer i Breeze Villa med 3 soveværelser i 7 nætter inkl. morgenmad

Rejseperiode:
1. maj - 31. oktober 2016

Lad os hjælpe jer med at arrangere familieferien i dejlige Thailand.

Kontakt os på 70 11 60 11 eller
se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her. og få et godt tilbud.

Se alle rejsetilbud til Thailand

Denne side er udskrevet d. 27. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/schweiz/zurich/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.