Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Husk at drikke vand!!!
Rejsetips indsendt af:
Kurt Jensen
Esbjerg
9. juni 2010

Husk at drikke vand!!!

Når man rejser i varme lande har jeg lært en vigtig huskeregel angående at drikke vand. temperaturen divideret med 10, er det antal liter som man min. skal drikke på en dag.

Husk at drikke Vand !!!

Når man rejser i varme lande, eller rejser i det hele taget, er det vigtigt at drikke rigeligt med vand på turen og ikke sodavand, eller øl og spiritus, da der ikke er tilstrækkelig med vand i disse produkter.

I sodavand er der for meget sukker og kan ikke betragtes som vand, når man er tørstig og vil holde væskebalancen ved lige og det samme gælder for spiritus, som er væskedrivende og kan være en farlig ting i maget varme klimaer.
Juice og frugtsafter er udmærkede alternativer, hvis man ikke er god til at drikke vand og gerne vil have det smager af lidt. Enkelte produkter af saftevand kan også bruges, hvis de ikke indeholder for meget sukker.

En gylden hovedregel er at man kan bruge temperaturen divideret med 10, som angiver det antal liter vand som man minimum skal drikke om dagen.
F.eks. er der 30°C i gennemsnit, skal man drikke 3 L vand eller tilsvarende væske (juice, frugtsafter), for at holde væskebalancen på plads, men gerne mere. Hold øje med urinen der ikke må blive for farvet og skal helst være meget lys og klar.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/det-vestlige-usa/de-varme-kilder-i-pagosa-springs-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.