Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Thailand

Læs mere om rejser til Thailand

Hyggeligste restaurant/bar i Ao Nang, Thailand
Rejsetips indsendt af:
Marianne Bendtsen
Taulov
24. maj 2012

Hyggeligste restaurant/bar i Ao Nang, Thailand

Vi var 3 uger i Thailand, hvor vi startede og sluttede ved AoNang, nærmere bestemt Nopharat Thara Beach. Fantastisk fredeligt og utroligt smukt. Og trængte vi til lidt mere "gang i den" var der ikke mange minutters gang til AoNang.
Bedste sted fandtes dog i modsat retning af AoNang, nemlig Hippies Bar & Restaurant, som meget varmt kan anbefales! Vi så en eftermiddag, at der var WiFi og spurgte om vi måtte benytte det hvis vi købte en kop kaffe. "Don't worry, be happy" lød svaret fra ejeren -vi behøvede ikke at købe noget. Det gjorde vi og vendte også tilbage om aftenen hvor vi og vore børn blev modtaget som gamle stamgæster. Efter 2 uger på PhiPhi og Koh Lanta vendte vil tilbage og skulle selvfølgelig igen på Hippies -og de genkendte os og bød os velkomne som længe savnede venner. Fantastiske folk og en helt særlig afslappet og hjemlig stemning. Besøg dem, hvis I kan!!

Restauranter

Kommentarer til rejsetippet om Thailand

Kan tilslutte mig beskrivelsen

07/07 2012 Morten Pedersen
Hippies Bar & Restaurant er utroligt hyggeligt - og kan tilslutte mig den beskrevne gæstfrihed. Vi har været så heldige at kunne besøge stedet over flere år - og stemningen har være den samme over tid. Thumbs up herfra - og et godt rejsetip!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Thailand

Hoteller i Thailand
Rejser til Thailand
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/landhaus-andrea.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.