Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Khao Lak

 • Lækker thaimad i Khao Lak

  28.11.13: Marianne Vogelius Hansen
  Vi boede 6 dage i Khao Lak i sommeren 2013. Vi fandt et hyggeligt og billigt sted at spise. Om sommeren i regntiden er en der en del lukkede steder i Khao Lak, men Khao Niau i Khao Lak på vejen mod stranden og blandt andet Hotel La Flora Resort til højre for markedet var åben.
  Se hele rejsetippet
 • Khao Lak

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  22.12.11: Connie Larsen
  Strandene ved Khao Lak er nok de bedste jeg har set i Thailand. Lange flotte sandstrande så langt øjet rækker. Her kan man få sig en god dukkert og læse en god bog til bølgernes brus.
  Se hele rejsetippet
 • Khao Lak - vores tur

  (Bedømt af 2 personer)
  16.09.11: Dan Bisgaard Laursen
  Vi var i khao lak, i vinter det var dejligt men også lidt underligt, da det jo er det område som var mest ramt for år tilbage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Khao Lak

Khao Sok i Thailand
Rejsetips indsendt af:
*Bettina Gastel
Hillerød
17. sept. 2011

Khao Sok i Thailand

Har været i Thailand flere gange, men 2007 slog alt - sammen med mine tvillingedrenge og min datter på dengang 15, 15 og 12. Kun med flybillet og rygsæk, og så tog vi den derfra.
Højdepunktet for alle - og man kunne ellers tro, at teens hellere ville shoppe - var da vi besøgte nationalparken Khao Sok. Regnskov, og så langt fra Phuket og gogobarer som muligt. Selvsagt også så langt fra danske guider som muligt, og det er det, vi nyder! For skal man møde det autentiske, det virkelige, så er det ikke med en guide med en paraply højt hævet over sig. Så er det med lokalbefolkningen, som vi i så høj grad nød godt af. Ud over fantastiske hytter med udsigt over junglen, ud over fantastisk service, personlig betjening, ud over gratis tur til den nærliggende flod, hvor man efter gågang over en smal kløft mødte aber, kunne svinge sig i lianer og plaske sig ned i floden, så havde vi en helt utrolig guided tour på floden gennem junglen. Jeg tvivler på, at danske guides med et hav af turister når at stoppe op med lokale thai'er og se, hvad der hænger af phytonslanger langt oppe i træerne... eller bliver omringet af fantastiske, eksotiske sommerfugle.. eller i det hele taget alt det liv, der er i junglen.. Men ud over disse oplevelser, så er den største den ufattelige familiefølelse man får af, at være en del af "smiley bungalow" - de har ændret hjemmesiden og det er næsten synd.. for vi varmede vores hjerter af deres første beskrivelse "on back of elephant you have the butifull contry" Og så er deres ture SÅ meget billigere og mere autentiske end hvad man køber via charterturisme!
http://smileybungalow.com/

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Khao Lak

Hoteller i Khao Lak
Rejser til Khao Lak
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/europa/sommerferie/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.