Læs mere om

Wanaburee Resort, Khao Lak

Wanaburee Resort Khao Lak

Nyd livet og varmen i smukke grønne omgivelser og på den fine sandstrand i Khao La, i gå afstand til restauranter, gademarked og butikkerk. Tag på sightseeing i Khao Sok nationalparken, eller med båd til Similan øerne.
Swimmingpool ved stranden
Swimmingpool ved stranden
Restaurant
Restaurant
Spa area
Spa area
Khao Lak Wanaburee Resort ***
- Fredelig oase mellem regnskov og strand

Khaolak Wanaburee Resort er et skønt boutique resort opført, som en lille landsby i udkanten af den ​​frodige regnskov, lige ned til områdets bedste strand. Opført i autentisk orientalsk stil med bruge af naturlige materialer og neutrale farver. Her får i et feriested med stor fokus på tilbagelænet afslapning i rolige, smukke omgivelser til den helt rigtige pris.

Nem adgang
Med kun 1 times kørsel fra Phuket lufthavn til Wanaburee, er I hurtigt klar til stranden. Og trænger I til mere live er der kun ca. 15 minutters skøn gang langs stranden til det lille centrum med både restauranter og shopping.

Landsbyfølelse ved stranden
De kun 34 værelser og villaer er omringet af tropiske planter og med udsigt til enten lagune eller strand, er her ikke langt til vandet. Wana Spa venter med skøn massage ved stranden, som måske kan afsluttes med en drink i strandbaren eller middag direkte i sandet. Wanaburee har 2 dejlige swimmingpools, en helt ned til stranden, og en lidt tilbagetrukket, begge med separat børneområde.

Bløde sandstrande så langt øjet rækker. På fastlandet nord for Phuket strækker sig fire skønne strandområder smukt langs kysten i Khao Lak. De forskellige strandområder har deres eget liv med hoteller, butikker og hyggelige lokale restauranter.

Khao Lak indbyder til total afslapning og vandaktiviteter på den lækre strand, om aftenen kan I finde en god restaurant langs hovedvejen og måske småhandle lidt i de små butikker eller aftenmarkedet, Khao Lak indbyder til afslapning.

 

Estate Deluxe værelse

Estate værelserne ligger placeret i lave bygninger ved siden af lagunen, med 4 værelser pr bygning. Alle værelser er 40 kvm og alle med en stor træterrasse hvorfra I kan nyde udsigt til lagune og have.
Værelserne har hver egen indgang, men også mulighed for dør mellem værelserne, som gør dem velegnede for familieferie. Værelserne er indrettet i varme jordfarver med typisk asiatisk dekorativ hånd.
 

Estate Deluxe værelse med havudsigt

Estate værelserne ligger placeret i lave bygninger ved siden af lagunen, med 4 værelser pr bygning. Alle værelser er 40 kvm og alle med en stor træterrasse hvorfra I kan nyde udsigt til lagune og hav. Værelserne har hver egen indgang, men også mulighed for dør mellem værelserne, som gør dem velegnede for familieferie. Værelserne er indrettet i varme jordfarver med typisk asiatisk dekorativ hånd.
 


Wanaburee Resort Khao Lak


Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Estate Deluxe værelse
Estate Deluxe værelse
Estate Deluxe værelser
Estate Deluxe værelser
Denne side er udskrevet d. 21. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/deya-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.