Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Chang

 • Thailands oversete paradis ø

  (Bedømt af 3 personer)
  13.09.12: Maria Gausdal
  Hvis man gerne vil kombinere det frodige og kulturelle nordthailand med daseferie ved skøn strand, kan man med fordel tage op til Chiang Mai (i Nord) og f.eks.
  Se hele rejsetippet
 • Dykning på Koh Chang

  (Bedømt af 3 personer)
  01.10.11: anne nielsen
  Er nettop igang med at tage advanced open water kurset her på ko chang. og jeg vil klart anbefale det til andre. Færdig gjorte mit open water cursus for et par dage siden og følte mig så tryg og tilpas at jeg måtte tage det næste skidt.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg Koh Chang i Thailand

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Thailand er de mange muligheders land – dog er besøget på Koh Chang en oplevelse, som er brændt fast på nethinden. Sejlturen ud til øen tager ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Koh Chang

Stranden ved White Sand Beach
Rejsetips indsendt af:
Michael Elkjær Iversen
Ringe
11. sept. 2008

Jungle, paradisø og masser af naturoplevelser

Vi rejste i 2006 til Koh Chang, vi skulle holde jul på øen. Det er en fantastisk ø som rummer mange ting, stranden er som taget ud af bounty reklamer og junglen ligger tæt på hotellerne.

Den her ø er fantastisk og har det hele

Vi rejste i 2006 for første gang til Thailand. Startede turen med 3 dage i Bangkok og fik set alt det man skulle se der. Derefter kørte vi i bus til Koh Chang. Det kan ikke abefales - det tager 5-6 timer - så næste gang bliver det klart med fly til nærmeste lufthavn.

Koh Chang er en fantastisk ø som rummer mange ting, stranden er som taget ud af bounty reklamer og junglen ligger tæt, tæt på hotellerne. Vores hotel lå helt ned til vandet - cirka 5 meter havde vi til vandet.

Om eftermiddagen legede aberne på tagene ved hotellerne - lidt underligt at lægge i vandet og betragte dyrene lege så tæt på.

På Koh Chang er der et hav af restauranter - og selvfølgelig en masse "gadekøkkener". Vi spiste som regel på vores hotel til den vanvittige sum af 40 kr for fire personer - ja det var sørme billigt. Når vi skulle hygge lidt ekstra indtog vi desserten i et gadekøkken hvor man kunne få de mest lækre pandekager. Fylder valgte man selv. 3 kroner stykket - vildt.... ;-)

Af udflugter på øen kan vi klart anbefale at tage på jungle trekking. Vi var far og to børn som tog afsted. Man skal dog være indstillet på at gå 2-3 timer i tæt jungle selvfølgelig med guide. Det er en stor oplevelse og vi så flere vilde dyr - blandt andet en pænt vred cobra slange (på 4 meters sikker afstand) - og flere KÆMPE edderkopper.

En tur ind i junglen er også at anbefale. Vi besøgte Ban Kwan Chang elefant lejren. Red rundt i junglen i cirka 1½ time og inden vi gjorde det vaskede vi de store dyr i den nærliggende flod... I lejren som ligger langt inde i junglen, så vi en skifteramme med et billede i som hæng på en palme. Det vidste sig at være holdet bag den danske film "LOTTO" - den var optaget der. Lidt underligt at være så langt hjemme fra og så pludseligt at se danskere på en palme midt i ingenting.

Koh Chang er en ø som indbyder til både voksne og børn. Klart et besøg værd - og nok det smukkeste sted vi har været...

God tur til dem der skal derned - vi skal helt klart derned igen.... ;-)

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Chang

Hoteller i Koh Chang
Rejser til Koh Chang
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-fly-og-billeje-brisbane-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.