Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Chang

 • Thailands oversete paradis ø

  (Bedømt af 3 personer)
  13.09.12: Maria Gausdal
  Hvis man gerne vil kombinere det frodige og kulturelle nordthailand med daseferie ved skøn strand, kan man med fordel tage op til Chiang Mai (i Nord) og f.eks.
  Se hele rejsetippet
 • Dykning på Koh Chang

  (Bedømt af 3 personer)
  01.10.11: anne nielsen
  Er nettop igang med at tage advanced open water kurset her på ko chang. og jeg vil klart anbefale det til andre. Færdig gjorte mit open water cursus for et par dage siden og følte mig så tryg og tilpas at jeg måtte tage det næste skidt.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg Koh Chang i Thailand

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Thailand er de mange muligheders land – dog er besøget på Koh Chang en oplevelse, som er brændt fast på nethinden. Sejlturen ud til øen tager ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Koh Chang

Koh Chang - er det rene paradis
Rejsetips indsendt af:
Karen Johansen
Aabybro
18. marts 2010

Koh Chang - er det rene paradis

Efter en uges rundrejse i Thailand var det bare det rene paradis at komme til Koh Chang, som stadig er forholdsvis uspoleret. Kan varmt anbefales - og tag endelig også på udflugt til nogle af de omkringliggende Bounty-øer.

Seværdigheder
Bountystrande

Kommentarer til rejsetips om Koh Chang

Taxa Bangkok Koh Chang

06/12 2010 ap
Hej Charlotte; Book en taxa på nettet (adr. som ovenfor) og så syntes jeg i skal tage til færgehavnen, og overnatte der, der er mange billige boungalows. Det bliver også meget dyere, hvis i skal have taxa to gange. Håber i kan bruge dette. Rigtig god tur A P

Svar til Charlotte Svendsen

30/09 2010 Dorrit Sawaneh
Jeg har aldrig været på Koh Chang, men har boet andetsteds i Thailand. Det vil blive meget dyrt at tage en taxa hele vejen til Trat. Men der går nogle VIP busser fra Bangkok til Trat, og derfra tager man så en båd. Jeg ville foreslå at man går på seightseing i Bangkok, og tager en natbus om aftenen. Bussen er meget konfortabel, med brede lædersæder med massage. Så sparer man hotelværelset. mvh Dorrit

Hvor skal man bo med teeangere:)

26/09 2010 Charlotte Svendsen
Hej.. Lyder fantastisk med hensyn til Koh Chang.Vi lander den 17 dec 2010 i Bangkok, desværre på et dumt tidspunkt eftermiddag, så vi må nok overnatte undervejs til Koh Chang. Mine spørgsmål er : Hvor er bedst at bo til rimlig penge, gerne hytter på stranden, bare der er en kold bruser, så er det helt ok.Vi har to teenagere med, de kræver ikke vild by, de hviler begge i sig selv, bare der er godt hav og god mad:) Nogle som har erfaring med overnat undervejs til Koh chang, og er det okay at tage en taxi i lufthavn, og så båd over? Mange hilsner Charlotte
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Chang

Hoteller i Koh Chang
Rejser til Koh Chang
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/les-terres.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.