Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Chang

 • Thailands oversete paradis ø

  (Bedømt af 3 personer)
  13.09.12: Maria Gausdal
  Hvis man gerne vil kombinere det frodige og kulturelle nordthailand med daseferie ved skøn strand, kan man med fordel tage op til Chiang Mai (i Nord) og f.eks.
  Se hele rejsetippet
 • Dykning på Koh Chang

  (Bedømt af 3 personer)
  01.10.11: anne nielsen
  Er nettop igang med at tage advanced open water kurset her på ko chang. og jeg vil klart anbefale det til andre. Færdig gjorte mit open water cursus for et par dage siden og følte mig så tryg og tilpas at jeg måtte tage det næste skidt.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg Koh Chang i Thailand

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Thailand er de mange muligheders land – dog er besøget på Koh Chang en oplevelse, som er brændt fast på nethinden. Sejlturen ud til øen tager ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Koh Chang

De to søde tjenere
Rejsetips indsendt af:
Maria Pihl
Helsingør
15. juli 2009

Super lækker mad til få penge på White sand beach

Skulle du savne de hjemmelige toner af hygge og god mad, selvom du befinder dig på en paradis ø, Så skulle du prøve at smutte indenom restaurant By Jensen på White sand Beach på Koh Chang

En hyggelig aften på Koh Chang

Det var blevet aften og min kæreste og jeg besluttede os at nu skulle vi en tur ned i byen og spise. Vi havde godt set at der lå en dansk restaurant men vi havde det sådan lidt at når man er i udlandet så skal man prøve at spise noget andet end lige dansk.

Vi nærmede os Restaurant By Jensen og var blevet enige om at vi bare skulle gå forbi. Men vi stoppede op da vi så menukortet ude ved vejen. Der var alt smørebrød, danske retter, international mad, thai mad osv. Vi blev en del fristet og blev hurtigt enige om at gå derind. Her blev vi mødt af to søde tjenere der bød os velkommen.

Vi besluttede os at vælge en tre retters menu til ca. 50 danske kroner. Den bestod blandt andet af rejecoktail, oksemørdbrad og is til dessert. Da vi fik vores mad blev vi ikke mindre skuffede, det smagte himmelsk, kødet var mørt, salaten var frisk og brødet nybagt

Det var en super aften, rigtig god mad. god betjening og fantastisk atmosfære. Vi kan varmt anbefale dette sted!!

Restaurant By Jensen, White Sand Beach, Koh Chang, Thailand

Restauranter
Dansk mad

Kommentarer til rejsetips om Koh Chang

Fantastisk sted

08/12 2016 Henning Due Thorning
Har været hos By Jensens flere gange under vores 3 ugers ophold her på denne skønne ø - KAN kun anbefales super lækker DANSK mad mår man lige mangler et godt stykke smørrebrød elle liggende , der kommer vi tilbage til helt sikkert 👍👍👍👍👍

Fantastisk sted

08/12 2016 Henning Due Thorning
Har været hos By Jensens flere gange under vores 3 ugers ophold her på denne skønne ø - KAN kun anbefales super lækker DANSK mad mår man lige mangler et godt stykke smørrebrød elle liggende , der kommer vi tilbage til helt sikkert 👍👍👍👍👍

Super lækker bøf og hjemmebagt kage

24/04 2012 Kirsten Schmidt
Vi er lige hjemvendt fra ferie på Koh Chang. Vi havde læst om en dansk restaurant på White Sand beach og den måtte vi da lige prøve, vi opsøger normalt ellers aldrig danske spisesteder, når vi er på ferie i udlandet. Men restaurant Thai Danmark v/ Martin Jensen og hustru, er bestemt mere end 1 besøg værd. Vi fik simpelthen feriens bedste bøf, vi fik så god mad at vi besøgte resturanten hele 3 gange under vores ferie. 3 retter mad ca. kr. 82,00 - bøffer af oksemørbrad så saftig og lækker og til dessert måtte vi simpelthen have stedets hjemmebagte kage med is til - den ene gang chokoladekage, næste gang banankage. Vi glæder os allerede til næste år;:)

Det fåes ikke bedre

09/02 2011 Johnny therkildsen
På restaurant Jensen ved Martin og han hustru var betjeningen i top maden super og alt var ok.
Rart med lidt hjemlig mad efter 14 dage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Chang

Hoteller i Koh Chang
Rejser til Koh Chang
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.