Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Chang

 • Dykning på Koh Chang

  (Bedømt af 3 personer)
  01.10.11: anne nielsen
  Er nettop igang med at tage advanced open water kurset her på ko chang. og jeg vil klart anbefale det til andre. Færdig gjorte mit open water cursus for et par dage siden og følte mig så tryg og tilpas at jeg måtte tage det næste skidt.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg Koh Chang i Thailand

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Thailand er de mange muligheders land – dog er besøget på Koh Chang en oplevelse, som er brændt fast på nethinden. Sejlturen ud til øen tager ca.
  Se hele rejsetippet
 • Et anderledes bounty Thailand

  (Bedømt af 4 personer)
  12.08.11: Mogens
  Hvis du vil til Thailand og gerne vil være et sted med, hvor man er næsten "sig selv" så tag til Koh Kood - en Thailandsk ø, som ligger tæt op ad grænsen til Cambodia.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Koh Chang

Thailands oversete paradis ø
Rejsetips indsendt af:
Maria Gausdal
Frederiksberg
13. sept. 2012

Thailands oversete paradis ø

Hvis man gerne vil kombinere det frodige og kulturelle nordthailand med daseferie ved skøn strand, kan man med fordel tage op til Chiang Mai (i Nord) og f.eks.
opleve at sejle i kano under broen over floden Kwai (glem ikke at fløjte), trekke i junglen mv. Herefter behøver man så ikke at tage hele vejen sydpå, men kan nøjes med at tage toget til Bangkok (en lang tur, men en oplevelse i sig selv) og opleve storbyens puls et par dage, inden man derfra tager til Koh Chang, hvilket er mindre end en dagsrejse i bus og tog Her er blåt klart vand, skøn mad, og lokale der meget gerne vil både feste og tale. Jeg boede selv i en hytte med hængekøje kun ti -tyve meter fra strandkanten. Det kan anbefales at gå et godt stykke ned langs stranden, inden man indkvarterer sig idet resorterne bliver bedre jo længere man går ned.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Chang

Hoteller i Koh Chang
Rejser til Koh Chang
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.