Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Chang

 • Thailands oversete paradis ø

  (Bedømt af 3 personer)
  13.09.12: Maria Gausdal
  Hvis man gerne vil kombinere det frodige og kulturelle nordthailand med daseferie ved skøn strand, kan man med fordel tage op til Chiang Mai (i Nord) og f.eks.
  Se hele rejsetippet
 • Dykning på Koh Chang

  (Bedømt af 3 personer)
  01.10.11: anne nielsen
  Er nettop igang med at tage advanced open water kurset her på ko chang. og jeg vil klart anbefale det til andre. Færdig gjorte mit open water cursus for et par dage siden og følte mig så tryg og tilpas at jeg måtte tage det næste skidt.
  Se hele rejsetippet
 • Besøg Koh Chang i Thailand

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Thailand er de mange muligheders land – dog er besøget på Koh Chang en oplevelse, som er brændt fast på nethinden. Sejlturen ud til øen tager ca.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Koh Chang

Thailands skønneste ø
Rejsetips indsendt af:
Anette
Sydals
12. nov. 2007

Thailands skønneste ø

Jeg kan varmt anbefale Koh Chang som efter vores mening er Thailands skønneste ø.

Fra Trat til Koh Chang

Vi har besøgt den 6 gange nu , og har anbefalet den til rigtig mange, som har nydt det ligeså meget som vi har. Vi bor altid på Koh Chang Paradise spa and resort, og altid i beach bungalow, ja man kan ligge og høre vandet og se palmerne svaje ud over havet, ja det er paradis på jord. Der er sket en utrolig udvikling de sidste par år mht. hoteller, veje, restaurenter m.m. så vil man se det næsten uspolerede paradis, så skal det være nu. Vi skal holde jul og nytår der i år for anden gang, og vi glæder os allerede.

Jeg vil anbefale at man flyver videre fra Bangkok til Trat og herfra sejler man 40 min til Koh Chang. Her kan man blive afhentet af en hotel transfer. Jeg vil samtidig anbefale at man besøger Koh Mak , og Ko Kood som man kan komme til med speed båd fra Koh Chang, som er helt uspolerede øer. Det er ren afslapning , ja terapi for sjælen. De indfødte gør alt for at du skal føle dig godt tilpas, de er virklig rare mennesker, ja med hjertet på det rette sted. Vi har flere Thilandske venner, og vi får tit en hilsen fra dem, de elsker og hører om Europa, ja alt hvad der foregår i denne del af verdenen, ja og folk på Koh Chang vidste ikke hvor Danmark lå, før vi fortalte dem om det. Ja vi kan varmt anbefale Koh Chang.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Chang

Hoteller i Koh Chang
Rejser til Koh Chang
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.