FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Cha-Da Beach Resort & Spa

Koh Lanta, skønt familiehotel direkte på stranden

Rolige omgivelser, store værelser, swimmingpools og lækker strand, danner rammen for dette skønne feriested lige ud til den børnevenlige Klong Dao strand på Koh Lanta. Her bydes på masser af thailandsk charme, god service og gæstfrihed. Perfekt til familieferie med faciliteter for alle aldre.
Lagoon pool
Lagoon pool

Skøn familieferie
Chada Beach Resort & Spa har 196 suiter, lige ned til den brede Klong Dao strand. Hotellet er opført i moderne linjer med masser af plads til alle. Her bydes på masser af thailandsk charme, god service og gæstfrihed. Perfekt til familieferie med faciliteter for alle aldre.


Noget for alle
Slap af i hotellets spa, nyd restauranterne, og gør brug af en af Koh Lantas største swimmingpools. I kan også deltage i nogle af hotellets mange arrangementer, lige fra beachvolley til bådudflugter.

God plads
Suiterne er alle smukt indrettet, og med rigtig god plads, med balkon og udsigt over den frodige have eller lagune-poolen. Værelserne har alle moderne faciliteter og plads nok til to voksne og et eller to børn.

Lokalmiljø
Lige udenfor hotellet finder I både små restauranter, cafeer, barer samt små lokale butikker og gademarked. 


 

Silver Suite

Indrettet i moderne thailandsk stil og placeret på 2. sal i 3 etagers bygninger, med udsigt til den store lagoon swimmingpool. Separat stue og soveværelse, samt badeværelse med separat badekar og bruser.
Suiten er udstyret med te og kaffe faciliteter, satellit-tv, Hårtørrer, minibar, badekåber, værdiboks, sovesofa, loftvifte og aircondition, telefon samt en dejlig stor privat terrasse. 
 
Størrelse: 65 m2

Gold Suite

Indrettet i moderne thailandsk stil og placeret i stueetagen i 3 etagers bygninger, med direkte adgang fra den private terrasse til den store lagoon swimmingpool. Separat stue og soveværelse, samt badeværelse med separat badekar og bruser.
Suiten er udstyret med te og kaffe faciliteter, satellit-tv, Hårtørrer, minibar, badekåber, værdiboks, sovesofa, loftvifte og aircondition, telefon samt en dejlig stor privat terrasse. 
 
Størrelse: 65 m2

Find flere rejser til Koh Lanta

Se liste med alle ferieboliger på Koh Lanta
Se alle ferieboliger på kort over Koh Lanta
Læs mere om Koh Lanta
Silver Suite
Silver Suite
Gold Suite
Gold Suite
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/musikalsk-diner-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.