Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Lanta

Læs mere om rejser til Koh Lanta

Fiskekuttere der var "parkeret" ude midt på havet.
Rejsetips indsendt af:
Camilla
Malmö
14. dec. 2008

Dejligt tur til Koh Lanta, Sydthailand.

Sidste år stod jeg og ville ud at rejse og overvejede Thailand, men mente at Thailand efterhånden var blevet lidt for opreklameret, eftersom alle danskere nu om stunder rejser derud, men nu ved jeg hvorfor alle rejser til Thailand.
Jeg pejer her på en klovnefisk (nemo fisk)
Jeg pejer her på en klovnefisk (nemo fisk)

Dykning i Sydthailand

Jeg havde besluttet at rejse til Thailans samen med min bror og vi havde valgt øen Koh Lanta, da der er meget færre turister på den ø, end der er i fx Phuket eller Krabi. Vi havde hjemmefra besluttet, at ville tage dykkercertifikat derude. Dog var det primært min bror der ønskede det og jeg tænkte bare, at det da kunne være meget sjovt. Vi tog dykkercertifikatet på 4 dage igennem PADI med engeske instruktører. Efter jeg har taget det, fortryder jeg det ikke. Det var simpelthen den mest fantastisk oplevelse, at dykke rundt og se på alle de smukke koraler og dyr. Vi så bl.a. klovnefiske, moræner, dragefisk, pufferfisk, søslanger, anemoner m.m. Står man derfor og overvejer at tage dykkercertifikat, kan jeg klart anbefale det og ikke mindst at tage det i Thailand. Min bror og jeg tog derud i slutningen af april 2008. Det er klar lavsæson, da regntiden som regel starter i maj måned. Dog er det absolut ikke fordi det er koldt på den tid (det er jo aldrig koldt i Thailand). Temperaturen lå omkring 30 grader.
Elefantridning
Elefantridning

Elefantridning på Koh Lanta

Der er selvfølgelig også mange andre ting man kan opleve på Koh Lanta. Vi var ude at prøve at ridde på en elefant.
På tur ud til nogen af de andre øer.
På tur ud til nogen af de andre øer.

Ø ture

Koh Lanta er e ø som ligger i det sydlige Thailand. En mere kendt ø, er Phi Phi, hvor filmen The Beach med Leonardo DiCaprio. Fra Koh Lanta, kan man tage på forskellige ture, ud og se nogle af de andre øer. Man kan også tage ud og snorkle ved de forskellige øer. Det er bare en hel oplevelse i sig selv, at opleve det krystalklare hav og livet i havet. Nogle af de øer man kan tage ud til, er beboelige og andre er ikke.
Krokodille Show
Krokodille Show

Bangkok

Vi afsluttede vores tur i Bangkok, hvor vi var i tre dage, for også at opleve storbyen. Og det var noget af en oplevelse. Man kan nu godt forstå, at man ofte ser folk i østen gå rundt med masker for munden, når de hver dag færdes i en sådan storby. I Bangkok er det mest de store shoppingcentre der er kendt. Vi var selvfølgelig også et smut forbi de centre. De er meget store og her kan Fields absolut ikke være med :o) Der ting lige fra underlige små gadget til alt ting til Prada og Gucci (ægte). Dog byder Bangkok selvfølgelig også på andre ting. Vi valgte at tage ud til en "krokodille farm", det vr nok mere en form for zoologisk have, men de havde primært specialiseret sig i alle former for krokodiller og hvde også et show med disse dyr.
Hotel på Koh Lanta
Hotel på Koh Lanta

Sydthailand, et dejligt rejsemål

Efter at have været i Thailand, kan jeg nu godt forstå, hvorfor så mange danskere vælger at tage netop herud. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale, at lægge turen forbi dette land, hvor befolkningen virkelig kender til, hvad begrebet service betyder og befolkningen i øvrigt, virker meget "varme". Jeg skal helt sikkert til Thailand igen på et tidspunkt :o)

Kommentarer til rejsetips om Koh Lanta

Lyder fantastisk!

27/07 2015 Christina
Hej!
Har lige læst om din rejse til Thailand, og den lyder jo helt igennem skøn!
Hvor har du fået sat den sammen henne og hvor meget kostede det? :)

Hilsen Christina

Bare dejlig

06/08 2009 Lene
Koh Lanta er en sådan skøn ø, at jeg egentligt helst vil holde det for mig selv. Får flere det at vide, så er øen ikke mere oprindelig. Øen har stadig backpacker stemning og man kan køre på dele af øen, uden at møde en sjæl. Desuden kan man stadig finde en lækker strand og have den helt for sig selv. Man lejer en 125 ccm motorcykel og så går det derudaf i venstre side af vejen. Dette er ikke et problem da folk tager hensyn til hinanden. Kører man ikke selv, kan man tage en billig tuktuk. Motorcykel med sideladvogn til 4/6 passagerer. Maden er super men stærk efter danske ganer. Kan også stærkt anbefale en tur til Phi Phi, hvor det er et must at snorkle/dykke blandt farvestrålende fisk. Januar til april er bedst tid, det er ikke så varmt og det regner ikke. God tur :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Lanta

Hoteller på Koh Lanta
Rejser til Koh Lanta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/istanbul/laleli-gonen-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.