FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Twin Lotus Resort & Spa

Forkælelse for dig og kæresten lige på stranden

Her er du omgivet af frodig natur direkte ned til den 3 km lange Klong Dao-strand på Koh Lantas nordvestkyst. Dette skønne sted er forbeholdt voksne.

Information om Twin Lotus Resort & Spa

Twin Lotus Resort & Spa
Twin Lotus Resort & Spa
Reception
Reception
Bua Luang Spa
Bua Luang Spa
De lave bygninger ligger spredt i det store, grønne område, som også gennemløbes af små vandkanaler, der medvirker til en skøn afslappet atmosfære.
 

Twin Lotus Resort ligger direkte ned til en 3 kilometer lang hvid sandstrand i Klong Dao, på den nordvestlige kyst af Koh Lanta.

Dette dejlige sted gennemgik i 2013 en komplet renovering med tilføjelsen af ​​helt nye deluxe-værelser, have, Seaview og Beachfront Villas, en åben reception, Spa- og wellnesscenter og fitnesscenter. I finder ligeledes to dejlige restauranter, to swimmingpools og en strandbar.

Det nye Twin Lotus Resort tilbyder nu i alt 74 værelser og villaer og er med fokus på det voksne publikum klar til at forkæle jer med skønne omgivelser og en bred vifte af faciliteter.


"The Unique Collection of Hotels & Resorts"

Superior Dobbeltværelse

Disse skønne lyse værelser ligger let tilbagetrukket fordelt på to etager i de nye bygninger.
Med en størrelse på ca. 40 m2 er her god plads til 2 personer, og med egen terrasse eller balkon kan livet nydes med udsigt til stedet dejlige have.
Værelset er udstyret med alle moderne faciliteter inkl. fx safe, minibar, kaffe- og te faciliteter, dvd-afspiller samt 4 gratis flasker drikkevand dagligt.

Deluxe Dobbeltværelse

Lækre store værelser individuelt indrettet og på ca. 50 m2 og med stort badeværelse. Her er god plads, og med daybed og egen terrasse eller balkon kan livet nydes med udsigt til stedet dejlige have. Værelset er udstyret med alle moderne faciliteter inkl. fx safe, minibar, kaffe- og te faciliteter, dvd-afspiller samt 4 gratis flasker drikkevand dagligt.


Find flere rejser til Koh Lanta

Se liste med alle ferieboliger på Koh Lanta
Se alle ferieboliger på kort over Koh Lanta
Læs mere om Koh Lanta
Superior Dobbeltværelse
Superior Dobbeltværelse
Deluxe Dobbeltværelse
Deluxe Dobbeltværelse
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/sport-village.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.