Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Koh Phangan

Nyd de små strande og den smukke natur på øens indre. Koh Phangan som kun ligger 15 km nord for Koh Samui, er af mange kendt som stedet for de berygtede Full Moon fester på øens sydlige del, hvor gæster kommer fra de omkringliggende øer, og fester til den lyse morgen. Øen er også en skøn afvekslende tropeø på ca. 170 km2 med et bakket terræn i centrum med grøn jungle.

Grønne bjerge, mangroveskov og skønne strande

En dejlig tilbagelænet ø

En dejlig tilbagelænet ø

Koh Phangan er noget mere tilbagelænet end naboøen Koh Samui, og byder på flotte oplevelser hvis I begiver jer ind til fx øens højeste punkt på ca. 630 m, Khao Ra, som er velegnet hvis I har lyst til trekking, men husk drikkevand for turen kan være varm. Besøg også Phaeng vandfaldet som er øens største.

Lej en mountainbike og kom godt rundt på øen til de smukke udsigtspunkter og templer eller lej en kajak, og nyd naturen fra vandsiden. Hop i vandet med snorkel og svømmefødder og du er straks tæt på en fabelagtig undervandsverden.

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/oestkysten/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.