Billedet er fra Koh Samet

Fakta

  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Lungearn Guesthouse

Når du bor på Lungearn Guesthouse i Koh Samet befinder du dig på stranden, kun få minutter fra Hat Sai Kaew Strand og Koh Samets Interntionale Klinik
Når du bor på Lungearn Guesthouse i Koh Samet befinder du dig på stranden, kun få minutter fra Hat Sai Kaew Strand og Koh Samets Interntionale Klinik. Dette gæstehus ved stranden ligger i nærheden af Pineapple Beach og Ao Phai Strand.Værelser Føl dig hjemme i et af de aircondition-afkølede værelser. Der tilbydes et kabel-tv som underholdning. Badeværelserne har bruser og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer gratis mineralvand og rengøring udføres dagligt.Spa og lignende faciliteter Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive hjælp med udflugter/billetter og havegrill.Forretningsfaciliteter og andet Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.