Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Koh Samui

Læs mere om rejser til Koh Samui

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping mekka udenfor Thessalonikis lufthavn.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  24.01.13: Mette Eggebrecht
  Kombiner sommerferien på Halkidiki med nogle dage i Thessaloniki og oplev en skøn og livlig universitetsby med masser af historie, gode shopping muligheder og ikke mindst aften/nattelivet i byen på restauranterne/cafeerne.
  Se hele rejsetippet
 • Skønne Singapore

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  12.11.12: Mette Eggebrecht
  Vi havde glædet os meget til at opleve Singapore, vi havde fået de bedste rejsetips med hjemmefra og vi havde gjort meget ud af at planlægge dagene, så vi fik så meget ud af det som muligt.
  Se hele rejsetippet

Koh Samui og Koh Phangan

3 veninder med børn, i alt 7 piger i alderen 1-40 år, på en fantastisk rejse til Koh Samui, Koh Phangan og Singapore.

Som første gangs besøgende i Thailand og med 4 børn i alderen 1-6 år, er Koh Samui det perfekte valg.
Koh Samui og Koh Phangan

Det startede godt, meget trætte men alle ved godt mod, landede vi nærmest i en botanisk have på Koh Samui. Jeg har været i mange lufthavne, men denne her overgår de fleste. Vi blev hentet ved flyet i små tivoli lignede vogne, og kørt ind til ”International arrival” ”terminalen” eller rettere et stort åbent bambus hus med et rullebånd i midten. Der var små stier, omringet af blomster, små dekorative vandfald og palmer, som førte ind til paskontrollen (stadig udendørs). Da vi rejste med børn blev vi hurtigt fulgt op til kontrollen, fik vores stempel i passet og kunne spadsere ind i bambus huset og hente vores kufferter. Vi blev mødt af et smilende lufthavnspersonale, som bød velkommen til smilets land, så ærligt og oprigtigt, at jublen ingen ende ville tage. Og en to tre havde de arrangeret taxa transfer til vores hotel, taget børnene i hånden og givet dem en blomst i håret, så selv det mest trætte barn livede helt op. Fantastisk velkomst efter 25 timers rejse.
Chaweng Beach

Chaweng Beach

Vi boede på midten af Chaweng stranden, som vi klart mener, er det roligste og mest børnevenlige sted på stranden. Vandet var klart, stranden ren, lavvandet og med en fin sandbund.
På hovedgaden i Chaweng er der restauranter for enhver smag, og hvis man som os, ikke ville ud med 4 børn hver aften, var der et utal af lækre og billige Thai takeaway steder. Vi benyttede os også af restauranterne på Chaweng stranden, der var mere roligt, og de voksne kunne nyde maden mens børnene legede i sandet ved siden af restauranten. Chaweng stranden er i det hele taget et besøg hver om aftenen, oplyst af alverdens lys fra de mange restauranter, og uden larmen fra den heftige trafik eller barerne på hovedgaden
Koh Phangan

Koh Phangan

Vi boede på øens vest kyst (direkte ned til en privat strand omringet af kokospalmer og midt i en skov af bambus) tæt på Thong Sala havnen, hvor man også sejler til/fra Koh Samui. Hjemmefra havde vi undersøgt datoerne for Full Moon festerne, da det kan være meget svært at få hotel samt færgebillet, de dage festerne afholdes.
Thong Sala er en forholdsvis stor havneby med en masse butikker, restauranter, supermarkeder samt det mest fantastiske og billige mad marked, som vi opdagede ved en tilfældighed. Til stor fornøjelse for os alle, børnene fik alverdens frugt, de aldrig havde set/smagt før, og vi fik dampende varme, lækre og friske thairetter tilberedt på de små udekøkkener.
Koh Phangan
Koh Phangan

Vi havde hjemmefra booket os ind 1 nat på et lille, intimt og lidt primitivt hotel på nabo øen Koh Phangan. Øen er mest kendt for sine Full Moon fester ved Haad Rin stranden, så vi havde vores betænkeligheder, da vi bookede os ind med 4 børn. Øen er på midten dækket af regnskov og langs kysten vokser der store bambus og kokospalmer.
Koh Phangan madmarked
Koh Phangan madmarked

Vi var alle enige om at 1 overnatning var alt for lidt på Koh Phangan. Hvis man sammenligner Chaweng på Koh Samui og Koh Phangan, er sidst nævnte mere det ”rigtige” Thailand, og næste gang ville vi foretrække det intime og oprigtige, dog lidt primitive i forhold til det mere turistede og luksuriøse Chaweng på Koh Samui. Men det er jo en smagssag. 

Koh Samui og Koh Phangan

Efter 10 skønne dage i Thailand gik turen så til Singapore, hvor den stod på 4 dages sightseeing/shopping. Igen sjovt at opleve Koh Samui’s lufthavn, efter en overraskende hurtig check-in til Singapore af ligeså smilende personale, som da vi ankom, blev vi ført til ”departure terminalen” igennem et frodig og smukt stisystem. Igen et lille rundt og åbent bambus hus, hvor der desuden var små forfriskninger i form at kager, juice, kaffe og små snack helt gratis. Mellem departure ”terminalen” og det forbudte område (restricted area), var der trukket en tynd metallænke.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Koh Samui

Hoteller og resorts på Koh Samui
Rejser til Koh Samui
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.