Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Koh Samui

Duften af friskristet kokosnød er ofte det første, der slår jer i møde, når I ankommer til Koh Samui. Den skønne paradisø i Thailandbugten er Thailands tredjestørste ø, men på trods af størrelsen er tempoet helt i bund. På Koh Samui foregår ø-livet ved små strande, hvor I stadig kan finde jeres egen helt private. For de socialt anlagte foregår livet på den større strand Chaweng med kridthvidt sand, der står ud mod det fristende blå hav.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Aber og kokosnødder

Overalt på Koh Samui findes kokosplantager. Det samme gælder cashewtræer med de fede, sunde nødder, der bruges flittigt i madlavningen. På Koh Samui har mange lokale oplært aber i at klatre højt til vejrs i palmetræerne og høste de modne kokosnødder.
Lamai og Na Muang

Lamai og Na Muang

Respekten for de ældre hersker stadig her på Koh Samui, hvor de to smukke klipper ved Lamai har navnene ”bedstefar” og ”bedstemor”. Er I kommet på disse kanter, så besøg fx vandfaldene Na Muang og Hin Ngu-templet lige ved siden af. Ved templet findes en to meter høj siddende Buddha-statue.

Havn

Havn
Havnen i Nathorn har tre mindre moler. Krydstogterne kaster anker ud for havnen og gæsterne sejles så ind til molerne i de mindre tenderbåde. Det tager ca. 30-45 min. at køre til hovedbyen Chaweng alt afhængig af trafikken.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/helsinki-oplevelsernes-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.