Læs mere om

Paradise Beach Resort Samui

Charmerende og dejligt resort midt på den smukke og fredelige nordkyst af Koh Samui. helt ud til den skønne Maenam strand med afslappet og rolig atmosfære. Traditionsrigt sted der har formået at følge med tiden.

Information om Paradise Beach Resort Samui

Middag på stranden
Middag på stranden
Maenam stranden
Maenam stranden

Skønt afslappet hotel bygget i thailandsk stil, og beliggende helt ned til den dejlige og rolige, seks kilometer lange sandstrand ved Maenam, på Koh Samuis nordkyst. Her finder I 95 værelser og villaer placeret i en storslået tropisk have. To swimmingpools ligger placeret i haven og ved strandkanten, og på restauranten ligeledes ved stranden , kan I nyde gode thai-mad såvel som internationale retter. Efter en dag på stranden eller aktivieter på øen, kan det anbefales at besøge hotellets lille spa-område, og lade jer forkæle med fx en skøn oliemassage eller Thaimassage.

I området omkring hotellet findes et udvalg af gode lokale restauranter, samt aktivitets muligheder, som fx vandsport.Cheweng område ligger kun 20 km fra hotellet, så vil I have lidt mere liv, er her muligheden.

Deluxe værelse

Værelserne på ca. 36 m2 er placeret i stueetagen i hovedbygningen og med privat terrasse med direkte udsigt ind i den frodige tropiske have. Deluxe værelset er udstyret med både en dobbeltseng og en enkel, samt faciliteter som aircondition, tv, minibar, elkedel og safe. Der er gratis Wi-Fi på hele området.
 

Villa

Villaerne ligger smukt i den tropiske have og ved siden ​​havet swimmingpoolen og ganske tæt på stranden .Villaen giver med sine 62 m2 godt plads, og her fiinder I både soveværelse og stue. På den hyggelige private veranda kan I slappe af efter en dag i solen. Soveværelset i villa er udstyret med både en enkelt og en dobbeltseng, tv, loftvifte og aircondition.
Stuen er indrettet i thailandsk stil, og omfatter tv, minibar, elkedel, loftvifte, og aircondition. Et walk- in closet giver dig masser af plads til at gemme dine ejendele og inkluderer et pengeskab. Gratis Wi-Fi er tilgængelig i alle områder af området.
 

Maenam Suite

Maenam Suiten tilbyder med sine 62 m2 godt med plads. Suiten er dejligt indrettet med separat soveværelse, en stue og et walk-in closet. Derudover har suiten en hyggelig veranda. Soveværelset har både en enkelt- og en dobbeltseng, tv, loft ventilator, og aircondition. Din stue er indrettet i traditionel thailandsk stil, og omfatter tv, minibar, elkedel med kaffe og te, loft ventilator, og aircondition samt elektronisk pengeskab.  
 

Find flere rejser til Koh Samui

Se liste med alle hoteller i Koh Samui
Se alle hoteller på kort over Koh Samui
Læs mere om Koh Samui
Deluxe værelse
Deluxe værelse
Villa, stue
Villa, stue
Villa, soveværelse
Villa, soveværelse
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.