Læs mere om

I pagt med naturen og lige til stranden

Saree Samui Resort

Villa resort med skøn landsbystemning direkte til den smukke sandstrand Maenam på den nordlige kyst af Koh Samui. Her indbydes til total afslapning i smukke grønne omgivelser kun 20 minutter fra lufthavnen eller travle Chaweng Beach.
Fra 375 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Saree Samui Resort - The Unique Collection

Dette fantastiske Boutique hotel har i alt 53 private villaer. En behagelig og afslappende atmosfære er skabes af en blanding af traditionel thailandsk og balinesisk arkitektur med moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Hotellet er smukt anlagt på en stor natursmuk grund, som ender ved den fine og uforstyrrede sandstrand Maenam. Hotellet har egen restaurant, swimmingpool og Spa.

Der er fire forskellige villa typer til rådighed, som alle tilbyder rigelig privatliv, og alle har egen terrasse, stort udendørs badeværelse med separat bad og bruser, en udendørs gårdhave, et stort åbent soveværelse og opholdsstue med et skrivebord, tv og, stereoanlæg.

The Unique Collection

Tropical Villa

Alle villaer er designet med øje for både moderne linjer og områdets smukke natur. Omringet af høje palmer og grønne planter, er her fokus på privatliv og afslapning. Villaerne ligger i hver deres private have, og har alle moderne faciliteter inkl. udendørs opholdsområde, gratis wifi, tv og lækkert stereo-system. 92 m2.

Start nu! Det er let at bestille Saree Samui Resort


I pagt med naturen og lige til stranden
Fra 375 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Kontakt os nedefor eller
se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.