FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Saree Samui Resort

I pagt med naturen og lige til stranden

Villa resort med skøn landsbystemning direkte til den smukke sandstrand Maenam på den nordlige kyst af Koh Samui. Her indbydes til total afslapning i smukke grønne omgivelser kun 20 minutter fra lufthavnen eller travle Chaweng Beach.

Saree Samui Resort - The Unique Collection

Dette fantastiske Boutique hotel har i alt 53 private villaer. En behagelig og afslappende atmosfære er skabes af en blanding af traditionel thailandsk og balinesisk arkitektur med moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Hotellet er smukt anlagt på en stor natursmuk grund, som ender ved den fine og uforstyrrede sandstrand Maenam. Hotellet har egen restaurant, swimmingpool og Spa.

Der er fire forskellige villa typer til rådighed, som alle tilbyder rigelig privatliv, og alle har egen terrasse, stort udendørs badeværelse med separat bad og bruser, en udendørs gårdhave, et stort åbent soveværelse og opholdsstue med et skrivebord, tv og, stereoanlæg.

 

Start nu! Det er let at bestille Saree Samui Resort
Bestil også på telefon: 70 11 60 11
 

Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/club-bentota-bentota.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.