Læs mere om

The Sunset Beach Resort & Spa Taling Ngam

Hvid sandstrand og smukke solnedgange

Fra 480 kr.

pr. nat pr. person i dobbeltværelse

Hvid sandstrand og smukke solnedgange

Med en placering på den smukkeste hvide sandstrand på den sydvestlige kyst af Koh Samui er stedet det perfekte udgangspunkt for at nyde livet og skønheden i Siam-bugten og ikke mindst de spektakulære farvenuancer ved solnedgang. Hotellet ligger i et stille og beskyttet område omgivet af skæn natur, men stadig i kort afstand tilhavnebyen Nathon.

Hotellet udnytter til fulde de smukke omgivelser, og alle værelser fra Sunset Jacuzzi-værelset til Beachfront-villaen tilbyder, udover alle moderne faciliteter, en fabelagtig udsigt over bugten.  

Slap af på stranden og nyd forskellige former for vandsport eller ved den skønne pool. Nyd det gode liv i stedets egen spa og på L'Ananas restauranten med god thai-mad og drikke, også her med fantastisk udsigt.

The Unique Collection

Sunset Jacuzzi værelse

De stilfulde værelser er smukt indrettet med trægulv og i lyse farver. Alle værelser har uhindret udsigt til have og solnedgang. Du kan nyde den samme udsigt fra den to personers jacuzzi i badeværelse eller fra den private terrasse. Værelsestørrelse 35 m2

Sunset Jacuzzi deluxe værelse

De stilfulde værelser er smukt indrettet med trægulv og i lyse farver. Alle værelser har uhindret udsigt til have og solnedgang. Du kan nyde den samme udsigt fra den to personers jacuzzi i badeværelse eller fra den private terrasse. værelsestørrelse 40 m2.

Start nu! Det er let at bestille The Sunset Beach Resort & Spa Taling Ngam


Hvid sandstrand og smukke solnedgange
Fra 480 kr.

Prisen er pr. nat pr. person i dobbeltværelse

Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/new-york-pass.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.