Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Koh Yao

Frodig jungle, skulpturer af kalkstensbjerge, og strande så hvide og blå, at det næsten skærer i øjnene. På den lille ø-gruppe Koh Yao slapper du af i dit helt eget tempo. De to vigtigste øer er Koh Yao Yai (store lange ø) og Koh Yao Noi (lille lange ø).

To små stykker paradis tæt på Phuket

Snorkling ved på Koh Yao

Afslappende tidsfordriv på Koh Yao

Herude på Koh Yao i det azurblå hav slapper du af i dit helt eget tempo. Den ene dag hopper du fx på en longtailbåd og sejler ind i blå laguner med grotteformationer så fantastiske, at du tror, de hører til i filmens verden.

Næste dag overgiver du dig til paradis på Koh Yao øerne, og lader dig forkæle på resortet på land og svømmer så på opdagelse i revenes farverige undervandsverden. Eller hvad med blot at slappe af i en hængekøje med saltvandsduft i næsen og lade dig forføre af udsigten over Phang Nga bugtens mange øer?
 

Aktiviteter på Koh Yao

Lej en mountainbike og kør på opdagelse ad øernes grusveje, hvor du finder de små vandrestier, der kan føre dig på dejlige veje og vildveje. På den store Koh Yao Yai er en motorcykel en bedre ide til det mere kuperede terræn.

Du kan også tage på opdagelse i koralrevenes verden med en luftflaske på ryggen. Den gør, at du kan blive nede og nyde det farverige dyre og planteliv. Hernede findes en ro – og oplevelser – af en anden verden. Det er trygt og godt.
Paradise Koh Yao
Paradise Koh Yao ligger i sin egen lille bugt i et fjernt...
Se mere og bestil her

Øgruppen Koh Yao

Øgruppen Koh Yao er 137 kvadratkilometer skøn blanding af jungle, bjerge og sandstrande. Og fantastiske udsigter ud over Phang Nga bugten. På Koh Yao Noi dækker mangroveskove et stort område ved vestkysten. I skovene kan du høre gibbonabers gøen og måske møde de mere frejdige – og ret så frække – macaca-aber. Er du heldig hører eller ser du også de farvestrålende næsehornsfugle med de store gule næb og oplever havørne svæve over ø og vand.
Tag dykkercertifikat ved Koh Yao - eller på dykkertur

Dykkercertifikat?

Ønsker du at dykke ved Koh Yao eller et andet sted i Thailand kan det være en genvej at tage den grundlæggende teoriprøve til dykkercertifikat hjemme i en dansk svømmehal og med danske instruktører. Den afsluttende praktiske del af dykkercertifikat klarer du nemt her i det klare lune vand med en sigtbarhed på måske 20 meter sammenlignet med 2-5 meter i de kolde, danske farvande.

Udflugter fra Koh Yao

Koh Hong smukke strande

Koh Hong - overvældende smuk

Fra Koh Yao er der kun en times sejlads til både Krabi og Phuket, hvis der en dag eller aften skal ske lidt mere. En anden mulighed er også at søge ud til endnu mere fredelige øer og gå på opdagelse. En oplagt ø, som der arrangeres udflugt til i longtailbåde fra Koh Yao, er Koh Hong og dens omkringliggende småøer. Selve Koh Hong er overvældende smuk med fint koralsand og i det indbydende vand svømmer stimevis af farvestrålende fisk. Stranden, Palay Beach, virker lukket med de enorme kalkstensklipper, der omkranser den.

Transport til Koh Yao

Transport mellem Krabi lufthavn og Paradise Koh Yao hotel
480,- pr. person pr. vej ved min. 2 personer.

Transport mellem Phuket lufthavn og Paradise Koh Yao hotel
480,- pr. person pr. vej ved min. 2 personer.

Transport mellem Phuket eller Krabi lufthavn og Koyao Island Resort
590,- pr. person t/r.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/oregon/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.