Læs mere om

Paradise Koh Yao ligger i sin egen lille bugt i et fjernt hjørne af den idylliske ø Koh Yao Noi, omgivet af tårnhøje kalkstensklipper, regnskov og skøn strand. En naturskøn sejlads fra Phuket , gennem den spektakulære og verdensberømte Phang Nga bugt.

Information om Paradise Koh Yao

Enestående beliggenhed i frodige, tropiske omgivelser, uberørte strande, unikke limstensformationer og azurblåt hav, og dog kun en times sejlads fra Phuket og Krabi.

Lån en mountainbike og nyd det frodige landskab, tage på kajaktur i  hotellets egen lille bugt, eller nyd livet og vandet fra den skønne strand, med snorkling og badning. I kan også tage på tur med speedbåd ud blandt Phang Nga-bugten andre smukke øer.

Stedet egen Spa danner rammen for nogle skønne oplevelser med en bred vifte af behandlinger i inspirenrende og smukke omgivelser.

Paradise har flere gode restauranter og barer, så næsten uanset tidspunkt er der god mad og drikke klar på enten Sea Food Terasse, med alt godt fra havet, Al Fresco, som serverer lækkerier fra middelhavet lige ned til stranden, eller på The Beach Club som gør alt i små lette retter samt eftermiddags happy hours.

Her er 72 værelser i en- og toetages bygninger og bungalower, nogle omgivet af tropiske træer og planter og andre  helt ned mod  stranden med en fantastisk udsigt over Phang Nga-bugten.

 

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

  • 20% rabat i perioden 01.april - 31.oktober 2017
    Skal bestilles senest 61 dage før ankomst. 

Superior Studio

Superior Studios, er placeret på skråningen med smuk udsigt over det grønne område. Elegant indrettet, med luksuriøst og komfortable senge, et dejligt møbleret og privat udendørs opholds område ( sala ) med bl.a. en romantisk gynge bare for to. Værelset er indrettet med alle moderne faciliteter, som tv, aircondition, minibar, gratis wifi, vandflasker og kaffemaskine.

Værelsesstørrelse: Ca. 54 m2

Jacuzzi Studio

Jacuzzi Studios, er placeret på skråningen med smuk udsigt over det grønne område. Elegant indrettet, med luksuriøst og komfortable senge, et dejligt møbleret og privat udendørs opholds område ( sala ) med bl.a. en romantisk gynge bare for to. Værelset er indrettet med alle moderne faciliteter inkl. jacuzzi med udsigt.

Værelsesstørrelse: Ca. 56 m2

Plunge Pool Deluxe Studio

Plunge Pool Deluxe Studio er placeret på skråningen med smuk udsigt over det grønne område. Elegant indrettet, med luksuriøst og komfortable senge, et dejligt møbleret og privat udendørs opholds område ( sala ) med bl.a. en romantisk gynge bare for to. Værelset er indrettet med alle moderne faciliteter inkl. privat Plunge Pool, med smuk udsigt over Phang Nga-bugten samt som tv, aircondition, minibar, gratis wifi, vandflasker og kaffemaskine.

Værelsesstørrelse: Ca. 62 m2

Pool Villa

Pool Villa ligger skøn lige ned til stranden, træd direkte ud i sandet. Her kan I nyde livet fra jeres egen terrasse med pool og jacuzzi. Villa er elegant indrettet med luksuriøse og komfortable senge, masser af lysindfald og alle moderne faciliteter som tv, aircondition, minibar, gratis wifi, vandflasker og kaffemaskine.

Værelsesstørrelse: Ca. 91 m2


Superior Studio
Superior Studio
Jacuzzi Studio
Jacuzzi Studio
Plunge Pool Deluxe Studio
Plunge Pool Deluxe Studio
Pool Villa
Pool Villa
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.