Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Krabi

Læs mere om rejser til Krabi

Ao nang, Bounty strande og elefanter.
Rejsetips indsendt af:
Anni
Greve
20. okt. 2009

Ao nang, Bounty strande og elefanter.

Syd Thailand er bounty strande med massere af smukke fisk, god mad og afslapning.

Ao nang, Krabi, Thailand

Vi er en familie på 5, der netop har været i Thailand. Nærmere sagt, Ao nang, Krabi i Thailand. Vi var der i 16 dage og havde en fantastisk tur.

Vi var lidt nervøse for den lange flyvetur med 3 børn hhv. 7 + 12 + 14 år. Men det kunne vi godt have sparet os, for flyveturen var godt nok lang og trang, men vi fik en fin service fra Thai-airways. Vi havde købt en transportabel DVD afspiller til turen. Den faldt i god jord, hos vores 7 årige datter, der naturligvis ikke forstod de amerikanske film, der blev vist undervejs. Det kan bestemt anbefales!

Vi ankom trætte og ømme til Bangkok lufthavn, hvor vi hurtigt fandt vores fly til Krabi. I Krabi lufthavn, stod en guide med et lille skilt med vores navn. Vi blev kørt til hotellet og fik vores værelser. Super service. Vores hotel, Ao nang Villa Resort, var fint, men lidt slidt i betrækket.. Derimod var deres morgenmads buffet et hit - vi har aldrig set et udvalg som det.

Selve Ao nang, er som mange andre ferie byer. En strandpromenade med mange små butikker og restauranter. Vi var dernede i regntiden, så de ansatte var ret sultne, og ville meget gerne sælge deres varer. Hvis man vil gøre en god handel, kan det anbefales at rejse tidligt på sæsonen. I slutningen af vores ferie, blev næsten alle priser sat op.

Vi tog en del ture rundt. Bl.a. til Phi Phi øerne, Chicken Island og andre små bounty øer. Turen til Phi Phi blev foretaget som en dykker/snorkling tur, med et dykkerbureau. Et prøvedyk kostede 5.000 Bath, snorkling kostede 1.750 bath. (børn 850 Bath) - Sigtbarheden i vandet var dog ikke den bedste, så vi blev noget skuffet.

På vores tur til Chicken Island (300 bath pr.p. med longtail boat) så vi næsten de samme fisk, og i vand der var meget mere klart. Chicken Island bliver forbundet med et par andre små bounty øer af smalle sandtanger, der viser sig, når tidevandet trækker sig tilbage. Super oplevelse - kan varmt anbefales.

Kajak tur i mangroven og elefant trekking

Vi tog på en kombineret Kajak og elefant trekking tur. Vi købte turen i et af de små lokale bureauer, der ligger på strandpromenaden. Selve kajak-turen i mangroven, blev en positiv oplevelse for alle. Drengene (12 + 14 år) fik deres egen kajak, og selv om de aldrig havde prøvet det før, gik der ikke mange minutter før de havde fundet fidusen. Vi havde en pragtfuld tur, hvor vi så mange aber, salamandere og tusindvis af krabber. Elefant turen, var ikke noget at råbe hurra for. De stakkels elefanter, blev drevet rundt i en form for regnskov, i knæhøjt mudder, af stejle og smalle stier. Vi var alle enige om, at det kunne vi faktisk godt have undværet. Men, nu er vi også en meget dyrevenlig familie. Hele turen (med frokost) kostede 4.000 bath for hele familien.

Som I sikkert har hørt før, så er Thailand et meget billigt land at holde ferie i. Maden er dejligt afvekslende og i Ao nang findes et utal af restaurationer der udbyder alt fra indisk til mexicansk mad. Vi prøvede mange forskellige restauranter og 5 mennesker kan nemt spise sig mætte (incl drikkevarer) for 150 kr. - billigere hvis man tør prøve de lokale gadekøkkener. En portion mad her, vil typisk koste ca. 30 - 40 bath...

Vi kan kun sige - Thailand - Prøv det !!!

Kommentarer til rejsetips om Krabi

Drop de elefantture

26/04 2016 Brian Andersen
Super gode indlæg, men fat det nu, hold jer væk fra elefantture. De mishandler elefanterne på det groveste for bl.a. at knække deres vilje og den eneste måde det kan stoppe på er ved at blive væk fra de ture.

Skøn by - Ao Nang

29/12 2015 Ao Nang - mega dejligt
Vi er i Ao Nang LIGE NU 😄
Det er d 29. december i dag.
Har været her i 10 dage nu - høj sol og 0 regn.
Vi rejser med 4 børn og bor på Holiday Inn (det som ligger v stranden).
Det er 5 gang vi er i Thailand og vi må konstatere, at Ao Nang fungerer SUPER GODT for os !
Vi kan gå til alting - og longtailbådene ligger bare på rad og række og venter på at sejle jer ud på eventyr....
Vi har også været v Chicken Island og snorkle. Ta' lidt ananas med i vandet og se løjer - så får du fisk på tæt hold.
Hong Island var også fin, men mange turister.
Book en longtailbåd selv (3000 bath) for en hel dag og bestem SELV hvor turen går hen - rigtig god tur !

Ao Nang eer fantastisk

27/12 2012 Mogens Dahl
Som fortalt er Ao Nang et fantastisk område syd for Krabi, vi har været her mange gange men sidst i september 2012 hvor vi boede på Golden Sands Resort, som varmt kan anbefales, direkte til stranden.
Hvis man går ned ad promenaden langs vandet ligger længst nede en perlerække at restauranter ud mod vandet, udelukkende med friske fisk og skaldyr af enhver art, det bør man absulut ikke snyde sig selv for at prøve og priserne er meget overkommelige.

Flot fortalt

22/02 2010 Thomas
Utroligt godt rejse tip, vi tager til krabi og skal være der 14 dage, skal helt sikkert ud og dykke. men den kajak tur lyder rigtig godt. så det skal helt sikkert afprøves. var på koh samui sidste år, og på en elefant tur der, og vi blev også enige om at vi godt kunne have undværet det, tror det skal være nord thailand hvis man vil opleve rigtige elefant ture, hvor det ikke er så industrialiseret. Thomas
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Krabi

Hoteller i Krabi
Rejser til Krabi
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/overlevelsestur-i-japan.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.