Billedet er fra Krabi

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Parkering
  Parkering
 • Udflugtsskranke
 • Massage
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Beach Boutique Resort

Et hyggeligt og intimt hotel, lige ved den rolige Had Yao strand. Her bor du i meget rolige omgivelser, ca. en times kørsel fra Ao Nang.
The Beach Boutique Resort er et lækket 4-stjernet hotel, med indretning og faciliteter af høj standard. Hotellet ligger dejlig fredfyldt ved Had Yao-stranden (Long Beach), så her kan du glæde dig til at høre lyden af havet fra du vågner om morgenen.

Der er ca. 25 km. til Krabis lufthavn, så du kan komme til The Beach Boutique Resort på ca. 40 minutter i bil. Området omkring hotellet er meget stille og roligt, men hvis du en dag har lyst til lidt mere livligt byliv, kan du beøge feriebyen Ao Nang, der ligger lidt over en times kørsel fra hotellet. Hotellets venlige personale hjælper gerne med udflugter i Krabi, som mange måske vil kalde for Thailands smukkeste kystlinje.

Det lille, charmerende hotel har 17 værelser, der er moderne indrettet, med træmøbler og giver dig en dejlig komfort. Der er badeværelse med badekar, bruser og hårtørrer samt minibar og tv. Hotellets restaurant serverer thailandske specialiteter og fisk/skaldyrsretter, som du kan nyde samtidig med den spektakulære panoramaudsigt.

The Beach Boutique Resort er et godt valg, hvis du ønsker at bo på et intimt hotel og stresse helt af i afslappende omgivelser, væk fra hektiske feriebyer.

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/japan/tokyo/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.