Læs mere om

Krabi Cha-Da Resort

Krabi Cha-Da Resort

Med bjergene i baggrunden og udsigt til Ao Nang og Andamanhavet. Roligt men stadig centralt beliggende resort omgivet af frodigt landskab, i gå afstand til ​​Ao Nang strandpromenade med butikker, marked og restauranter.
Restaurant
Restaurant
Garden
Garden
Elegante omgivelser til god pris
Her får I dejligt rummelige værelser med smuk udsigt til have eller hav, indrettet i skønne farver og inspireret af lige dele thai og kinesisk stil og alle moderne faciliteter inkl. egen balkon med masser af plads.

Sun & Fun
2 swimmingpools og 1 Spa Pool inviterer til afslapning. Nyd vandet med en forfriskende drink.
 
Wine & Dine
Den unikt designede Jinda Coffee House, der ligger i stueetagen, der serverer både morgenmad, frokost og middag er faktisk en smeltedigel af moderne thailandske og traditionelle kinesiske stilarter. Nyd autentiske thailandske retter og lækre internationale delikatesser.
 
Cha-Da Pool Bar
Byder på forfriskende godbidder og snacks hele dagen lang. Køl ned og slappe af.
 
View Point Bar
Cha-Da unikke tagtop bar, giver en fantastisk udsigt over Andamanhavet, indbyder til romantiske solnedgang cocktails eller en speciel candle light middag under stjernerne.
 
Forkælelse og afslapning
Stresset efter en langdistance flyvning eller bare en travl dag ude? Prøv stedetss professionelle Cha-Da Massage. Bestil massge på værelset, eller besøg søsterhotellet, Krabi Thai Village Resort, der har egen Spa med et komplet udvalg af traditionelle thailandske og vestlige behandlinger. Transport mellem stederne er med i prisen.
 
Sund og aktiv
Her er et fuldt udstyret fitnesscenter er til fri afbenyttelse til, at holde formen ved lige. Eller du læne dig tilbage og slappe af i Cha-Da Relax værelse med en god bog eller de sidste nyheder i internet-hjørnet.

 

Deluxe værelse med haveudsigt

Rummelige værelser med dobbeltseng og ekstra seng, indrettet i varme farver med trægulv og gulv til loft vinduer, som giver et dejligt lysindfald. Slap af i det hyggelige siddehjørne med bord og stole, eller på jeres rummelige private balkon, indrettet med træmøbler, og en skøn udsigt til den grønne have og bakker. Værelset har alle moderne faciliteter.
(Ved 2 voksne og 2 børn, deler barn nummer 2 seng med de voksne)

Deluxe værelse med havudsigt

Rummelige værelser med dobbeltseng og ekstra seng, indrettet i varme farver og med trægulv og gulv til loft vinduer, som giver et dejligt lysindfald. Slap af i det hyggelige siddehjørne med bord og stole, eller på jeres rummelige private balkon, indrettet med træmøbler, og en skøn udsigt over Andamanhavet, med mulighed for at nyde skønne solnedgange. Værelset har alle moderne faciliteter.
(Ved 2 voksne og 2 børn, deler barn nummer 2 seng med de voksne)
Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HKBVCHA

Deluxe værelset
Deluxe værelset
Deluxe værelset
Deluxe værelset
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.