Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Krabi

Læs mere om rejser til Krabi

Rejsetips af samme forfatter

Med speedbåd fra Krabi til øerne i Andaman Havet
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Med speedbåd fra Krabi til øerne i Andaman Havet

Hvis du ønsker at se nogle af de smukkeste strande og øer i verden, så skal du selvfølgelig på en tur med speedbåd fra Ao Nang (Krabi) til de populæreste øer i Andaman Havet som fx Phi Phi Island og Bamboo Island.
Turen varer fra kl. ca. 09.00-16.00. Det er en god ide at bestille turen dagen i forvejen, så er du sikker på plads og du kan blive afhentet fra dit hotel.
Med speedbåd fra Krabi til øerne i Andaman Havet

Naturen med de fantastiske limstens formationer, der overalt skyder op fra havet, snorkling blandt farverige fisk i det krystalklare vand og strandene er eminente, MEN du skal ikke forvente du har det hele for dig selv. Udflugterne er super populære, så små færger, longtail-både og speedbåde sejler i pendulfart mellem øerne. Men det bør bestemt ikke afskrække dig.
Det er voldsomme speedbåde der bruges
Det er voldsomme speedbåde der bruges

Kommentarer til rejsetippet om Krabi

så smuk en tur

25/05 2012 Michelle
Er helt enig i at det er de smukkeste øer man ser på denne tur og har aldrig set stande så smukke og vand så flot. Dog skal man være opmærksom på at ture med speedbåd er temmelig hård og ikke for dem er ikke er sø stærke. De deler køre syg piller ud på kajen inden man tager afsted, men det er en god ide at tage hjemmefra for at være sikker på de når at virke.

Fantastisk tur

24/05 2012 Lene pedersen
En tur med speedbåd til de små øer med fantastiske strande kan varmt anbefales. Det kan også være nogle af de udbydere, der kan findes i ao nang eller på hotellerne. Det behøver ikke være gennem rejsearrangøren. Det er billige ture med frokost, og man kan prutte lidt med prisen med dem.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Krabi

Hoteller i Krabi
Rejser til Krabi
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.