Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Krabi

Læs mere om rejser til Krabi

Skønne Thailand
Rejsetips indsendt af:
Anne-Marie Jensen
Hundested
25. aug. 2008

Skønne Thailand

Alle burde besøge Thailand, befolkningen er utrolig venlig og man bliver helt omsluttet af den smukke natur og det skønne klima, lige fra man træder ud af flyet.

Krabi og Khao Lak med Jungle tur og ø hop

I december 2007 var vi (jeg, min mand og vores dreng på 11) 2 uger i Thailand. Den første uge var vi i ved Aonang stranden i Krabi provinsen, og den anden uge i Khao Lak (som blev meget ødelagt ved tsunamien).

Rundt om Aonang er der en utrolig smuk natur, både på fastlandet, men især også fra vand siden, det er næsten påkrævet at man tager med Longtailbåde en tur ud omkring klipperne/limstensbjergene og de smukke strande, der er ud for Aonang. Vi var på Chiken, tum og Poda øerne. Her er der det hvide koralsand, fisk man kan fodre med hænderne og vilde aber, og perfekt for dykning.

Fra Ao nang kan du komme på et utal af udflugter, se thaiboksning, slangeshows, ja nok alt hvad hjertet begærer, og inden for en rimelig afstand.

Strandende er dog i selve Aonang ikke noget at råbe hurra for, så var Khao lak's meget bedre.

I Khao Lak møder du jungle på den ene side og havet og lækre lange strande, så langt øjet rækker, på den anden side af hotellerne, virkelig eksotisk.

Fra Khao Lak var vi på jungle tur med elefantridning og kanosejlads. Vi var i Kao Sok nationalpark. I Thailand gør man ikke noget selv, der er virkelig service alle steder man kommer hen, så selvfølgelig er der kanofører med, så det er bare om at læne sig tilbage holde sanserne åbne for indtryk.

Kan anbefale begge steder til alle, dog ikke de bedste forhold for handicappede eller dårligt gående.

Kommentarer til rejsetips om Krabi

Speedbåd til Phi Phi

27/02 2009 Anni
I indslaget fra 20/2-09 skriver A. Maltesen, om en speedbådstur til Phi Phi øerne. Hvad skal man regne med at sådan en tur koster i forhold til en tur med longtail båd? (har hørt at det tager for lang tid at sejle til Phi Phi fra Ao nang med longtail båd.) Mvh. Anni Øst

Elefantridning ved Krabi svar til Camilla Lauritsen

20/02 2009 Ole Maltesen
Lige hjemkommet fra Krabi kan vi oplyse, at der er elefantridning ca. 10 min. fra Aonang. I skal bare melde jer til en af de lokale ture. Vi betalte blot 8oo bat pr. person. Man bliver afhentet på hotellet. Bliver kørt til elefanterne. Får 1 times ridning (er nok!). Bagefter var der servering af frugt. Vi blev derefter transporteret til vandbassiner med catfisk, som vi fik lov til at fodre. Her var også andre fisk, krokodiller samt kaniner. Herefter blev vi kørt tilbage til hotellet. En dejlig tur på ca. 2½ time. Man skal ikke være nervøs for at tage på lokale ture. Vi har besøgt Thailand mange gange og har været på mange af disse ture. Denne gang var vi med speedbåd til Phi-Phi øerne samt flere af de omkringliggende paradisøer. Man får mange oplevelser for få penge! Hilsen Alice Maltesen

svar elefant ridning

30/11 2008 Anne-Marie Jensen
Der er vist ikke elefantridning ved Krabi, vi tog i hvert fald til Kao Sok nationalpark, det er vist også det bedste i området. Man kan både få 1 og 2 dages ture, vi var på 1 dags turs, og oplevede virkelig meget, lokalt market, elefanttreking, lille vandretur, badet i en sø med lille vandfald, lækker frokost i junglerestaurant, kanotur og til sidst et besøg ved et lille udendørs tempel med vilde aber. 2 dages turen er ligesom bare bredt lidt mere ud og med en overnatning i junglen samt aftens- og morgenmad, man oplever vist nogenlunde det samme. Men det skulle også være en oplevele hørte vi fra andre som havet prøvet det.

elefant ridning

25/11 2008 camilla lauritsen
I beskriver en elefant ridning på krabi i thailand- om en 2dags tur til elefant camp og overnatning i junglen.. er der en halv dags tur uden overnatning med elefant ridning på krabi.? mvh camilla lauritsen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Krabi

Hoteller i Krabi
Rejser til Krabi
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.