Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Krabi

Læs mere om rejser til Krabi

Bamboo Island
Rejsetips indsendt af:
Naja Leander
Skovby, Galten
19. maj 2009

TOTAL forkælelse i Krabi

Oplev 2 uger i Sydthailand med en enkelt overnatning i Bangkok. Rejs videre fra Bangkok til Krabi. Oplev en dejlig befolkning, bountyhvide sandstrande og meget mere...
De nysgerrige aber hopper op til os ...
De nysgerrige aber hopper op til os ...

Oplev en anden "verden"... Tag one-night-in-Bangkok, inden du flyver videre til Krabi.

Vi overnattede på det smukt indbydende Peninsula Hotel med en enorm god udsigt til byen.Her i Bangkok så vi det historiske Grand Palads i Bangkok samt en rundtur på floden med egen guide.

Efter at være fløjet videre til Krabi blev vi indlogeret på det skønne Centara Grand Beach Resort. Her bor man ugenert med privat badestrand.

Man føler man bliver henført til en anden ø... for man skal sejles forbi en pynt for at komme til hotellet. Der er fin forbindelse til byen med hyppige afgangstider med hotellets båd.

Vi tog en-dagsture til bl.a. Phi Phi øerne, Hong Island, Bamboo Island, Piley Bay - fanastisk smukt!

Vi kom forbi Maya Bay, hvor Hollywood-filmen "The Beach" blev filmet. Vi var på elefant-trekking... også en stor oplevelse.

Vi snorklede på åbent hav og oplevede den fantastiske sigtbarhed. Vi så Viking caves... ja du læste rigtigt... her har boet vikinger!

Vi oplevede en enestående smuk natur og behageligt klima i februar måned. Vi fik syet tøj i Ao Nang, som er den nærliggende by.

Børnene havde STOR fornøjelse af at opleve aber helt tæt på. Det var desværre ikke på Monkey Bay vi så dem, som forventet, men i gå-afstand fra hotellet! Så dem besøgte vi flere gange. Der kunne nemt være 15 aber omkring os.

Krabi kan anbefales - hvis du vil forkæle dig selv 100%! God rejse ...

Kommentarer til rejsetips om Krabi

Krabi

07/08 2009 Birthe L. Kristensen
Jeg mente selvfølgelig 5 stjerner til rejsebeskrivelsen om Krabi, men da det er første gang jeg prøver at bedømme et rejsetips, kom der kun en stjerne frem og det kunne altså ikke laves om. Vi kunne godt tænke os at prøve at rejse til Thailand og som førstegangs besøgende tror jeg det ville blive Krabi.- så tak for en kort men super god beskrivelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Krabi

Hoteller i Krabi
Rejser til Krabi
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/bayern/bischofsmais/domicil-munich-west.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.