Billedet er fra Krabi

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Restaurant
    Restaurant
  • Lounge

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Tup Kaek Sunset Beach Resort & Spa

Tup Kaek Sunset Beach Resort & Spa er en fredelig oase og består af en hovedbygning og en fin have med bungalows. Du bo direkte ved Tup Kaek-stranden med det fine sand, så du har kun få meter til en dukket fra dit værelse. Fra hotellet er der spændende udflugtsmuligheder - tag fx til på sejltur til Hong Islands, hvor du sejler i kajak i de smukke laguner med krystalklart vand, mellem dramatiske klippeformationer.

Værelserne har balkon eller terrasse og udsigt til havet og stranden eller den grønne have. Der badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer, aircondition, tv, køleskab og daglig rengøring m.m.

I Suntara Spa kan du bestilleen dejlig gang massage og ansigts- og kropsbehandlinger, i skønne omgivelser der giver en fantastisk mediterende effekt.

Hotellet har selvfølgelig også en swimmingpool, et lille hyggeligt område, hvor du kan slappe af på den omkringliggende solterrasse. I hotellets restaurant Sunset kan du indtage et pragtfuldt thailandsk måltid, imens du nyder den fuldstandig forstryllende udsigt til havet og øerne ud for kysten. Dette gælder også fra snackbaren Red Leaf.

Tup Kaek Sunset Beach Resort & Spa er glimrende til en romantisk par-ferie eller for dig der bare ønsker at bo i afslappende omgivelser, uden hektiske aktiviteter.
Denne side er udskrevet d. 24. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/radisson-blu-milan.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.