Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Pas- og visumregler

Pas- og visumregler for Thailand

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Thailand.

Pas- og visumregler

  • Visumfri i indtil 30 dage for turistrejser.
  • Ved indrejse pr. fly gives indrejsestempel med ret til 30 dages ophold. Indrejser man over en landegrænse, f.eks. fra Cambodia, gives dog kun ret til 15 dages ophold.
  • Visumpligt ved forretningsrejser. Krav om invitation fra den thailandske forretningsforbindelse.
  • For ophold udover hhv. 15 og 30 dage gælder fortsat, at der skal søges om visum på en thailandsk repræsentation i udlandet.
  • Passet skal være gyldigt i 6 måneder fra indrejsedatoen.
  • Danske forlængede pas anerkendes.
  • Danske provisoriske pas anerkendes. Der kræves stempel fra immigrationsmyndighederne ved udrejse på et provisorisk pas.

 

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da visumreglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende.

Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er landets myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.
Kilde: Udenrigsministeriet 18. november 2014
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.