Billedet er fra Phi Phi Island

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Maney Resort

Når du bor på Maney Resort i Ko Phi Phi befinder du dig i bjergene, kun få minutter fra Ao Ton Sai Strand og Tonsai Mole
Når du bor på Maney Resort i Ko Phi Phi befinder du dig i bjergene, kun få minutter fra Ao Ton Sai Strand og Tonsai Mole. Dette resort ligger ikke langt fra Loh Dalum Strand og Long Beach.Værelser Du vil helt sikkert føle dig hjemme i et af stedets 20 værelser. Med opkaldsforbindelse til internettet (tillægsgebyr) kan du altid komme på nettet, og der tilbydes kabelprogrammer som underholdning. Badeværelserne har bruser og bidet. Rengøring udføres dagligt, og ekstra senge er til rådighed efter anmodning.Spa og lignende faciliteter Gør brug af praktiske faciliteter, inklusive trådløs internetadgang (tillægsgebyr) og hjælp med udflugter/billetter.Spisning Nyd et måltid mad i en restaurant, der er på stedet, eller du kan vælge at blive på værelset og bestille roomservice (i et begrænset antal timer).Forretningsfaciliteter og andet Gæsterne har blandt andet adgang til vaskeri og et pengeskab i receptionen.

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.