FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Familiehotellet ved Karon Beach

Chanalai Hillside Resort

Nyrenoveret og hyggeligt familiehotel i det populære Karon område på Phukets sydvestkyst. Placeret i rolige omgivelser på skråningen bag Karon stranden, danner hotellet en dejlig ramme for en afslappende ferie.
Fra 140 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad.

Information om Chanalai Hillside Resort

Moderne og nyrenoveret turistklasse hotel i det populære Karon Beach område. Indrettet med lyse farver og moderne interiør, to store swimmingpools, flere barer, restaurant og 211 værelser, danner hotellet en rigtig god ramme for en afslappende ferie på Phuket.

Placeret på skråningen bag Karon området er her stille og roligt, men stadig kun kort afstand til stranden og gadelivet i Karon, 15 minutters kørsel til Patong eller 30 minutter til Phuket by.

Superior dobbeltværelse


Dejlige lyse værelser på ca. 36 m2. Alle værelser har aircondition, tlf, tv, minibar, hårtørrer, kaffe- og tefaciliteter samt en dejlig stor balkon med udsigt til swimmingpool eller bjergene.
 

Deluxe dobbeltværelse

Dejlige lyse værelser på ca. 40 m2. Alle værelser har aircondition, tlf, tv, minibar, hårtørrer, kaffe- og tefaciliteter samt en dejlig stor balkon med udsigt til swimmingpool.
 

Chanalai Hillside, Superiorværelse.
Chanalai Hillside, Superiorværelse.
Chanalai Hillside, Deluxeværelse.
Chanalai Hillside, Deluxeværelse.
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/mecklenburg/mecklenburg-hotel-schloss-teschow.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.