Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Elefanter og orkidefarm på Phuket
Rejsetips indsendt af:
Linda Thygesen
Sæby
28. jan. 2012

Elefanter og orkidefarm på Phuket

Under vores ferie til Phuket Thailand, ønskede vi at opleve elefanterne på tæt hold. Vi valgte en kombineret tur ved Island Safari Tours, som viste sig at være et rigtig godt valg.
Vi blev hentet på vores hotel, 6 voksne og 8 børn i alderen 2 til 15 år, og kørt ud til Island Safari Camp. Her blev vi under hele turen guidet rundt uden spildtid men tværtimod med nærvær og indlevelse. Før selve elefantrideturen var der først både et abe- og et elefantshow, og i første omgang tænkte vi, at det kunne vi godt undvære. Men der var en mening med det, nemlig en historisk og kulturel forklaring på, hvordan disse dyr bliver trænet til at arbejde i marken. Specielt interessant var det at høre om, hvor vigtig en del gibbonaben var for kokospalmefarmerne. En uundværlig hjælp til at hente kokosnødderne ned. Dyrene blev taget godt hånd om, og hele området var i det hele taget med meget ordnede forhold. Således fortsatte vores guidede tur med undervisning i arbejdet i en gummitræplantage og rismarker med dyrkning og høst. Vi fik også et lynkursus i thaimadlavning og et kort indblik i thaiboksning. Dagen skulle dermed vise sig ikke kun at være underholdning men endte som et indholdsrigt indblik i Thailand historie og kultur. Turen sluttede til stor fornøjelse for specielt børnene med elefantturen, som undervejs blev fodret med bananer, mens elefantføreren flettede stjernehalskæder af strå til pigerne.
Dagen sluttede med et besøg på en kæmpe orkidé farm, Phuket Orchid Farm, hvor det var en fantastisk oplevelse, også for børnene, at se de utallige farvekombinationer og små og store orkideer. Der blev taget mange farvestrålende fotos den dag.

Kommentarer til rejsetippet om Phuket

:-(

10/08 2012 Anni
Er i thailand nu og var ude på island safari tur i går,elefant-føren forventede at få 200 bat for sin stjerne og skulede efter os da han ingen penge fik,tænk på de familier som bliver delt ,der er det dobbelt op.....og jeg ved godt at det ikke er meget i danske syntes bare ikke at det er ok.orkideerne fik vi ikke at se da vores chauffør klokkede i afhentningen,så parken var faktisk lukket inden vi blev gennet ud.....uden orkideer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/oregon/portland-oregon-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.