Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

elefanttur i junglen..wow skal prøves
Rejsetips indsendt af:
Johanne Dollard
Glamsbjerg Fyn
4. marts 2010

"Elefantsafari på Phuket - Det må du ikke gå glip af"

Hej mit rejsetips handler om Thailand (jeg havde måske som så mange andre, nogle fordomme mod Thailand) Men det var fantastisk, så mange smilende mennesker skal man lede længe efter for at møde og så var der billig supergod mad.

"Elefantsafari på Phuket - Det må du ikke gå glip af"

Da vi stod op klokken 6 og gjorde os klar til at blive hentet af bussen kl. 7, vidste vi ikke hvad vi skulle forvente (der var heldigvis andre smilende danskere som stod på bussen).

Vi kørte fra Phuket til Phang Nga på fastlandet, hvor vi var forbløffet over at se hvor mange gummitræer der var. Vi fik at vide, at de skal op om natten for at tappe gummiet, ellers tørre det i varmen (vidste ikke det krævede så meget at lave tyggegummi og latex). Det lignede mælk. Køreturen er forbløffende smuk.

Vi ankommer kl. cirka 11.45 og vi er så inde i junglen og elefanterne kan vi allerede se. Vi har lyst til at gå hen til dem, men vi skal have frokost. Frokosten er skøn og så skal vi endelig hen og ride på elefanter. Vi tænker hvordan kommer man op på den? Men det fandt vi hurtigt ud af. Vi skulle gå op ad 10-15 trappetrin, hvorfra vi så kunne stige op på elefanten. Vi var ikke alene, men sammen med en elefantføre. Elefantføren er en Mahut der har en supertræneet elefanten, der lystre hans bevægelser. Han sad bag ved elefanten og med sine knæ kunne han styre den. Når han trykkede dens venstre øre gik den til højre og omvendt. Vi var betagede af den smukke natur. Der var helt ufatteligt smuk med kalkstensbjerge overalt. Vi gik igennem junglen og nød stilheden og den smukke natur. Ligesom man troede man havde set alt, var vi blev så duperet og ridende på en elefant følte vi os et med naturen.

Efter rideturen var der mere på programet. En kanotur på over en time op af floden. Ja, det var så afslappende og befriende at se, føle og være i naturen. Det mest farlige vi så var et firben, hvilket vi var glade for efter at de havde fortalt om alle de farlige dyr der er i området. Men heldigvis er de farlige dyr natdyr. Vi kørte hjem omkring klokken 16.00 helt mætte af opleveser, der gjorde den lidt lange bustur helt ligegyldig, vi havde kun vores elefanttur i tankerne og den fredsommelig kanotur op ad floden.

God fornøjelse , det er fantastisk
Venlig hilsen Jeanette og Johanne Dollard

Kommentarer til rejsetips om Phuket

Vores længe ventet Thailandsrejse

09/07 2010 Jonna Lund
Lyder som en rigtig dejlig oplevelse og meget børnevenligt... Jeg er nemlig meget obs på børnevenlige oplevelser fra Thailand, da mine tvillingepiger på 12 år og jeg skal 1 månede til Thailand feb-marts 2010. Håber vi kan vende tilbage med skønne oplevelsesbeskrivelser ;0) Venlig hilsen Familien Lund
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/ao-nang-beach-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.