Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Phuket

Læs mere om rejser til Phuket

Et eventyr i østen
Rejsetips indsendt af:
Peter Hessel
København
29. juli 2011

Et eventyr i østen

Netop hjemvendt efter 15 fantastiske dage på Phuket i Thailand, ønsker jeg at dele denne oplevelse med andre.
Vi tog chanchen og rejste i sommerferien, på trods af at det er lavsæson for østen rejser pga. regntiden, og blev ikke skuffede tværtimod.
Da vi ikke er til fest, farver og bargader, valgte vi den stille strandby Kats Beach, hvor vi var indlogeret på Kata Palm jotel, som fuldt levede op til vore forventninger.

Stranden var alletiders, sammen med det blå hav og temperaturen ligeså. Vi glemmer sent Thailændernes venlige og imødekommende sind og kultur og havde nogle fantastiske oplevelser som bla. indbefattede heldags sejludflugter til Phi Phi Islands og James Bond Ilands hvor det ene smukke senarie af Klippeøer med utrolige klippeformationer jungle og hvide strande efter det andet afløste hinanden. Udflugterne bød desuden på et utroligt undervandsliv der blev oplevet gennem snorkling og kajak ture gennem grotter - en oplevelse for livet.

Hvis ikke du har oplevet Thailand før, bør du gøre det, og jeg kan anbefale at rejse udenfor sæsonen - selv om der kan falde noget regn.
Regnskyldene er behagelige afvekslinger med regn der ofte er et par grader varmere end pool vandet og varer ofte kun ½ times tid -
Prøv det
Østens Shopping mekka - Bangkok

Østens Shopping mekka - Bangkok

Vi havde valgt at gøre et 3 dages ophold i Bangkok på vores rejse til Phuket - dette skulle vi ikke fortryde.
Bangkok kan betegnes som en blanding af Gotham City fra Batmand filmene et shopping mekka og verdens trafik knudepunkt.
Gotham city pga deres Sky Trains i flere niveauer over gadeplan sammen med fortorv i 10 meters højde, og shopping mekka pga de gigantiske varehuse med 2-8000 butikker samt utrolige markeder. Her kunne købes alt, og til meget billige penge hvis man har et godt handels gen.
Ønsker du en skræddersyet kjole eller habit, kan det leveres i løbet af 15 timer - syet nøjagtig efter kataloger over kendte mærker og med stof i nedste kvalitet.
Vi valgte at booke bord og spise middag ved solnedgang udendørs på 81. etage i baiyoke Tower 2, en romantisk og fantistisk oplevelse jeg aldrig glemmer. Bygningen er Thailands højeste, og stilheden, stemningen var uforglemmelig. Buffeten var imødekommende og lækker, og betjeningen i top. Prisen var billig.
En oplevelse du simpelthen må prøve hvis du kommer til bangkok.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Phuket

Hoteller på Phuket
Rejser til Phuket
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.